Nedim Sladić otvoreno o uvredama koje trpi: 'Previše je proklete mržnje'

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Podrska

Nedimu

I da ti objasnim nebi

Sta ovo prica ??? ka Ko je ovaj decko ??? shvatio , jer si glup , dečko .

***

***

Ssd

MOJ NEDIME, SAMO BUDALE ZAVIDE I HAJVANI PRAVE NEREDE. A U OVOJ DRZAVI IH JE I PREVISE..

Sam

shvatio , jer si glup , dečko . ka I da ti objasnim nebi Važno je da znamo ko si ti... Nepismen momak

Damir

***

Jxhdj

Šteta je da jedan obrazovan i pametan čovjek posustaje zbog komentara nepismenih dangubara.Zato bih iskoristila priliku da ovim kritikujem baš Nedima neposustaj,neokreći se,neodustaj jer naše vrjeme vapi za ljudima kao što si ti i mislim da naše društvo upravo pati baš zato što se dobri ljudi povlače a prostor ostaje za nepismene galamdžije.

Damir

Nedime javna si licnost. Suck it up i nebudi placiicka!

Kad smo kod citata

'Podučavanje znanju onoga ko ga ne posjeduje je sadaka' - koliko si ti puducio ovaj neuki narod o pravcu i ponoru kojem ide planeta? A ne, termobaricki greben je bio bitniji, i Babine huke, a o.lajkovima da i ne govorim. Good riddance.

nedo

Ovaj momak se potpuno izgubio u svom besmislu. Samo par riječi o onome što je napisao. Prvo, on podučava nekoga, a nije još ni studiji završio! Odakle mu ideja da tako nešto, još javno, smije reći?! Drugo, lažno se godinama predsavlja kao meteorolog, a sam kaže da nije stekao diplomu za meteorologa. Da li bi on, ili ovi što ga podržavaju išli kod nekoga ko se, kao on predstavlja stomatologom, a nije završio stomatologiju? I treće, zašto se ovaj mali ne zapita koliko je do njega u tome što je postao predmet izrugivanja?! Tačno je da živimo u društvu u kojem je mržnja opšteprisutna, ali je tačno i da su medji od njega napravili javnu ličnost, a on to ne zaslužuje, niti po jednom osnovu! Prognoze na telefonu i internetu svako pismen može čitati, a on nema ni znanja, niti opreme da bi sam mogao nešto da kaže o onome o čemu govori i što predstavlja kao neki svoj učinak! Nedime, nedoraslo momče, dobrim dijelom si ti sam, kao i mediji koji te podržavaju, proizveo enimozitet javnosti, što prije to shvatiš, biće bolje po tebe!

Sretno na studiju

I guraj dalje po svome. Živi svoj život i radi ono u što vjeruješ. Sve drugo su samo sitne zlobne crtice neukih besposličara. Svako ima pravo na svoj izbor i svoj put. Vrijedne treba podržati, mlade pogotovo. Imaš sve, slijedi svoj san. Vozdra

Sretno na studiju

I guraj dalje po svome. Živi svoj život i radi ono u što vjeruješ. Sve drugo su samo sitne zlobne crtice neukih besposličara. Svako ima pravo na svoj izbor i svoj put. Vrijedne treba podržati, mlade pogotovo. Imaš sve, slijedi svoj san. Vozdra

***

***

***

***

***

***

***

***

/ Najnovije