Nedim Sladić objavio prognozu: Kakvo će nam biti vrijeme za novogodišnju noć?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

🙊🙉🙈

***<<Eto ti si bitan lik. Au šta ti je ljubomora momak završio faks u Britaniji a ti jesi li završio srednju školu

Nina

Sve cestitke za naseg mladog magistra

Autoprojekcija

Eto ti si bitan lik. Au šta ti je ljubomora momak završio faks u Britaniji a ti jesi li završio srednju školu ka 🙊🙉🙈 Budalice ne funkcioniše čitav svijet prema tebi. Ako si sam zavidan i ljubomoran na sve i svakoga to ne znači da je okolina napaćena kao što si I sam. Kao što rekoh, nebitan lik, a na nešto što nije bitno ne možeš biti ljubomoran. I još nešto, nisam ni tvrdio da sam bitan, a niti se napinjem da to budem. Kontaš?

Milezg

Sretan Božić svim Hrvatima u domovini i svetu! Uz vest da se Hrvati sve više vraćaju u Lepu svoju, samo mediji to ne pišu... UZLAZNI TREND Sve se više Hrvata vraća iz inozemstva: Evo što im se sve nudi ako se odluče na povratak kući.

🙈🙉🙊

Budalice ne funkcioniše čitav svijet prema tebi. Ako si sam zavidan i ljubomoran na sve i svakoga to ne znači da je okolina napaćena kao što si I sam. Kao što rekoh, nebitan lik, a na nešto što nije bitno ne možeš biti ljubomoran. I još nešto, nisam ni tvrdio da sam bitan, a niti se napinjem da to budem. Kontaš? ka Autoprojekcija Budalico prvo nauči šta je zavidna i ljubomorna osoba pa onda napiši komentare. Joj jesi provala

Momak je kralj

Sve cestitke kralju

U medjuvremenu

Jedini pravi meteorolog Bakir Krajinovic objavljuje ozbiljnu analizu katastrofalnih klimatskih promjena. Profesionalno i ozbiljno bez ove kvazi populistike ovog momka

/ Najnovije