Nedim Sladić objavio kakve temperature nas očekuju sljedeće sedmice: "Opasno po zdravlje"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Svašta

Zar nije trebala biti sedmica zahlađenja ? Svaki dan promjena prognoze.

Sofren

Opasno po zdravlje je kada ti ga Ranko zvekne pod prečku ili kada ga zvikneš lažnom mrzitelju u pozadinu

Admir

Ovaj će po Bosni da proširi majmunske boginje!

Sofren

***

Sofren

Super ti je fazon ali si već se izprosipo! Svi već znaju ko si i da našem Sladiću ga glođeš kao dijete pečenjak. Nije bitno šta napišeš da se zoveš nego je bitno što svi znaju da si pozadinac. Samo nastavi molim te... Ha,ha,ha!

user1657464145

Koliko ste glupi vi muskarci da je to zalosno. Bolje da umrete kada ne znate da pisetepristojno. BTW Ovaj Sladic kao da je jedini mereolog u regiji. Ne znam ko njega gura cijelo vrijeme....

/ Najnovije