Nedim Sladić o ponudi Harisa Zahiragića da postane ministar

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N.G

Pametan momak

222

BRAVO SLADICU.

Hame

Zahiragic je 'kypa|_|, od ovce'.

Gost!

Ovo nadobudno dijete od SDA fakat nema osjećaj mjere ni za šta. Ko je on da nudi bilo kome bilo šta? Halooooo!

Istina

Pogledaj film o causesku fameliji na you tube. Jedna vreca zlata za mog bakira.ko zna mozda zavolis posteni narod,a ne mafiju.

Miki

Sto su naucili ovi iz sda djeliti kao da im je babovina..

Nino

Zabi ga Sladić seljaku pod prečku. Školski

On

Nenasjedaj Nedime sine ova Teleca glava moze samo da sanja o tvom uspjehu,ti si jedini insan kojeg narod voli i kad govori o ruznim stvarima/vrjeme,korona itd/ Sto nespomenu onog meita Majstorovica mamu mu uveseljavao.

senad

Žućin pit bullu nije SladiĆ za sda kokosinjac

Bošnjak

Aferin Sladiću! Ono će nekog predložiti...

Hamza

Kada ce ovaj tuljan iz sda mladeži odgovarati ?

MrziteljPDA

Ja mislim da ga Sladić voli primiti od pozadi i kao takav bi bio idealan ministar u Vladi koja podržava parade onih malo drugačijih!

vb

Ja mislim da ga Sladić voli primiti od pozadi i kao takav bi bio idealan ministar u Vladi koja podržava parade onih malo drugačijih! ka MrziteljPDA To ti je mama pričala, kako ga je lijepo primit otpozadi? Ili ti znaš kako je to?

vb

@Sarajka U pravu si, za ovog međeda je i komaparacija s volom kompliment

.

Bravo momčino. Lijepo rečeno. Nisi lud da postaneš potrčko loših đaka. A posebno čestitke za ovo što si ga šukn'o Haretu vezano za online studiranje. Distance learning = daleko od učenja :-)

vb

@Sarajka U pravu si, za ovog međeda je i komaparacija s volom kompliment ka vb *KOMPARACIJA, pardon

Voksal

Ja mislim da ga Sladić voli primiti od pozadi i kao takav bi bio idealan ministar u Vladi koja podržava parade onih malo drugačijih! ka MrziteljPDA Ti si ga ocito primao sa svih strana jer ti mozak tom prilikom na oci ispao, gnjido sa kala koji bi trebao biti izbacen ili bolje reci ispisan.

moje mišljenje

Nedo sine potjeraj hareta na pašu

/ Najnovije