Nedim Sladić jednom rečenicom "smirio" građane BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@MrziteljPDA

Opet Nedim maaaamoooo daj mi kocku vode i čašu šećera da dođem sebi uh ubiće me ovaj Nedim. Ha ha ha ha

MrziteljPDA

Opet Nedim maaaamoooo daj mi kocku vode i čašu šećera da dođem sebi uh ubiće me ovaj Nedim. Ha ha ha ha ka @MrziteljPDA Nedim jesi li to ti? O Nedim! Ili si onaj što se baca Nedimu ***?!

Sofren

Izgleda se Sladić sinoć pokazao u Budnjinom hotelu! Svaka čast! Zaslužio si trpačinom dva-tri teksta danas! Bog sami zna koliko je to teško! Bog i ostali Ćudićkini jarani!

Karma

Ostavite Nedima na miru, radi svoj posao. Vi što podrugljivo komentirate ste psihopate za tastaturom. Možda će vam voljeni sinčić ličiti na Nedima aBd i podsjećati vas da ste se čovjeku na pravdi Boga izrugivali.

@MrziteljPDA

Nedim jesi li to ti? O Nedim! Ili si onaj što se baca Nedimu pod jaja?! ka MrziteljPDA <<Nisam. Al si ti kivan što ti Nedim ukrao dečka

MrziteljPDA

Moj Sofrene! Danas je pun portal ovih pakaš-meraklija! Nakotilo se ove furundžijske gamadi koliko hoćeš!

@MrziteljPDA

***

BiH

Nije da baksuziram al pokazalo se odkako je ovaj sladic preuzeo prognozu vremena, sve se okrenulo naopacke, koda priziva lose vrijeme, uzmi nekad abdest mozda bude bolje.

/ Najnovije