Nedim Sladić: "Diplomirani meteorolog žestoko kritikovan"

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smor

Hoće li i ovaj ko Vučić uskoro početi izlaziti iz frižidera?

Tuga jedna

E moj diplomirani....sa steKNUTIM. Ko zna, ah niko ništa ne zna. I sretni su ovi što ne znaju koliko ne znaju i ni stid ih nije.

Mali...dobro je vise..

.

Malo je mucno

gledati tvoju prognozu sa nizom termina koji su tu da bi prognoza izlgedala "strucnije", pa je onda nerazumljiva onima kojima je upucena. Muka mi je i od bh televizija koje pokusavaju biti u korak sa svijetom, a prodaju *uda pod bubrege. I da, nema mi logike biti prognosticar i davati svoju prognozu javnosti ako niste strucnjak sa diplomom, bez obzira sto Vam je to poznato i znate koristiti dostupne modele.

MrziteljPDA

Samo ti nama diplomiraj meteorologiju pa pričaj o vremenu koliko hoćeš a do tada pričaj neke druge priče jer za vrijeme očigledno nisi stručan!

Komarac

Nadrimeterolog bez diplome

Sofren

Ovaj osim što voli da piše o vremenu još jedino voli da šeta sa svojim momkom!

JC

Ovaj osim što voli da piše o vremenu još jedino voli da šeta sa svojim momkom! ka Sofren Jah i ????

Lela

Svi su ti zavidni,i gledaju kako da ti podmetnu nogu.Cuj film! Ja sljama od naroda.Sladicu svaka cast,samo nastavi.Super si.

Nikola

Sve korumpirano u drzavi pa i meteorologija...

Meho

Prvi put kad na N1 dovedu nekog sa diplomom koja nije iz Kiseljakusa, Ganicevog fakulteta ili priucenog strucnjaka koji se razumije u vojsku, ekonomiju, pravo i ko zna sta vec sve i sl. taj dan ce se desiti neka katastrofa.

Proljece

Hladna ciklona sa sjevera... Ma reci hoće li biti ružno ili lijepo

Duduk

Nedim jesi li to ti Neeedim jesi li jto ti jako mi ličiš na školskog kojem sam mlatio po školi i guro glavu u šolju. A sad radiš na tv a ja živim o socijali moj Nedim

Tako su isto protjerali Cedu i Vuku prije 40 godina!

Cek,cek nisu, pardon.

Samo

Ne znam gdje si diplomirao, ali još u osnovnoj se uči gramatika. I kad već kod kuće nisi naučio, trebali su te u školi ispravljati i objasniti da se ugled treba steći, a ne steknuti, pa je prema tome i stečen, a ne steknut kao kod tebe, moj Sladiću.

@Ljiljan

Ne znam gdje si diplomirao, ali još u osnovnoj se uči gramatika. I kad već kod kuće nisi naučio, trebali su te u školi ispravljati i objasniti da se ugled treba steći, a ne steknuti, pa je prema tome i stečen, a ne steknut kao kod tebe, moj Sladiću. ka Samo Neka si mu rekao kolektore naš

Sljedeci put kad fulis mozes se Nedime seliti!

.

No Name

Momak samo ti radi svoj posao,odnosno radi ono sto volis..Nije bilo lahko steci tu diplomu zbog koje te kritikuju oni koji jedva osnovnu zavrsise. Da je nama takvih kao ti bolje bi nam svima u zivotu bilo. Bog ti dao svako dobro.

Ajla

U Svedskoj svi meteorolozi strucni,imaju diplome,modernu tehnologiju a ne mogu predvidjeti kisu za isti dan ili prognozu za nekoliko dana.Svakog ljeta se nerviram jer ne znam kakvo ce biti vrijemeUzasno su losi,onda bi davnih dana trebali biti prognani negdje daleko,gdje ne treba placati ionako velike poreze i za njih.

/ Najnovije