Nedim Sladić dao prognozu za zimu i otkrio hoće li biti snijega: "Ekstremi nas ne smiju iznenaditi"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

E jest ružan! E jest ružan svaka mu čast na ružnoći

Keno

E jest ružan! E jest ružan svaka mu čast na ružnoći ka MrziteljPDA Nemoj se rugat papak jedan, deckomradi svoj posao za 10 zbog slicnih tebi mladi nam i odlaze sramota

MrziteljPDA

Ma reci ti nama Keno: voliš li ti Nedima?

Keno

Ma reci ti nama Keno: voliš li ti Nedima? ka MrziteljPDA<<A voliš li ti Nedima, jel ko tebe djeciji fazoni ko se svadj taj se voli

MrziteljPDA

Ma reci ti nama Keno: voliš li ti Nedima? ka MrziteljPDA A voliš li ti Nedima, jel ko tebe djeciji fazoni ko se svadj taj se voli ka Keno<< Keno,Keno vragolane stari! Da li si se držao sa nedom na paradi!

MrziteljPDA

***

fsjekac

MRZITELJU PDA, SELJAČIĆU MALI IZ PRIPI_ZDINE NADOMAK BANOVIĆA, JOŠ VEĆE PRIPI_ZDINE OD TE TVOJE: NADAMO SE DA ĆE TEBI UBITI DIJETE KAO OVOM ČOVJEKU KOJEM SE SMIJEŠ I RUGAŠ NA KOMENTARIMA NA VIŠE PORTALA GODINAMA, PA DA ĆEŠ TI OVAKO KAO ON TRAŽITI PRAVDU PO ULICI I NA SVE DRUGE NAČINE, A DA ĆE TI SE ONDA NEKO SMIJATI I IZRUGIVATI PREKO KOMENTARA TEBI I SVIM ČLANOVIMA TVOJE PORODICE, UPRAVO OVAKO KAKO TI TO RADIŠ, SVE LI TI ZIMGU ŠTO IMAŠ I ŠTO NEMAŠ PAPČIĆU JEDAN MALI DOKOLIČARSKI SMRDLJIVI. AMIN!

Keno

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

hamo

Bice blaga al pripremte se na extreme. I ljuljne krajem januara 2m snijega i lik mrtvo hladno ce da izjavi eto hesam rekao, pripremte se na extreme. Evo i od mene vremenska prognoza. Tokom zime se mogu ocekivati suncani hladnjiji i topliji dani sa povremenom kisom i snijegom, kao i snijeznih padavina od malo do ucestalo.

/ Najnovije