Nedeljko Elek i Ljubiša Ćosić naredili cijepanje zastave BiH na Jahorini: Slijede krivične prijave

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JOLE

***

Fuad

***

Tomo

Bolesno je ovo pleme zvano srpcad, agresivno, zlocinacko. Sa ovim se treba fizicki obracunati napokon

Koji god entitet

Državna obilježja se ne smiju uništavati

Haha

Treba poslati Harmiju da odbrani Vartu za koju se krvarilo.

Sal_

Samo staviti semafore na ulasku u kanton Sarajevo iz RSa, ujutro staviti crveno po pola sata, a zeleno 10sekundi. Kada pocnu kasniti na posao u Sarajevu kada krenu kasniti sa otplatom kredita, ima da smjene odmah ove wannabe Srbe sami, da sklone ploču zločincu.

Koel

Postaviti novu zastavu i minirati teren pa neka ih traze u dijelovima kad dodju

Manji entitet

***

gsp

***

Ne pijem dok paja vozi

***

Auuuuu hrvatine cosica sto je..

...iritantaaaan...rijetko ogavan lik...

Sigur

Kako je korektno,pištebo i brzo tužiteljstvo sigurno će ih vrlo brzo optužiti i osuditi.Daj ne pišite budalaštine.

Tim povodom oglasio se Semir Efendić:

***

momo

***

Tatar

Nije mi jasno zašto se uopšte javljate kad se dese ovakve stvari.Pored vaše nebrige melahonoje nestručnost i neznanja da bilo sta uradite vi samo znate debelo srati i ko misevi viriti iz tih vaših fotelja. Gdje je sad taj Helez što ne buče sada .

Bosanac

Frljavi cosic nwzna ni on gdje gleda mqjku mu Frljavu Smrdljivu srpsku kuju

A oni mitraljesko gnijezdo, pa kad dodjete

Postaviti novu zastavu i minirati teren pa neka ih traze u dijelovima kad dodju ka Koel .......................... postavljat......

nasvasta

Stoka genocidna zatucano pleme .

Nisam ...

... obisao svijet, ali sklon sam vjerovanju da jako tesko naici na ovako ostecen mentalni sklop. Papanluk, i njegov vjerni pratioc fasizam, na najvisem nivou. A opet, sve smrdi od jedne lobanje...

bosanac vas

a neki americki freak nam nacrtao zastavu... pretužno

/ Najnovije