Nebojša Vukanović se sukobio sa stražarom na gradilištu u Foči

0
Radiosarajevo.ba
Nebojša Vukanović se sukobio sa stražarom na gradilištu u Foči
Printscreen / Vukanović se sukobio sa stražarom u Foči

Nebojša Vukanović, narodni zastupnik u Skupštini Republike Srpske, posjetio je jučer Foču, odnosno mjesto Kuta, gdje će rukovodstvo RS - predsjednica Željka Cvijanović i premijer Radovan Višković položiti kamen temeljac za Hidroelektranu Bistrica, koju treba da grade Kinezi.

Vukanović je na ovo mjesto stigao sa misijom snimanja video zapisa, a što mu je odmah na početku otežao zaštitar.

“Malo nam obezbjeđenje ne dozvoljava, ali smo došli da snimimo svečani početak. Sutra će početi radovi na izgradnji tzv. hidrocentrale, to je, ja mislim, 10. ili 15. u Hercegovini čiji je kamen temeljac zakopala ova vlast predvođena Miloradom Dodikom”, govori Vukanović na početku snimka.

Objavljen snimak: Pogledajte kako su "Pink Panteri" pljačkali u Grčkoj

Objavljen snimak: Pogledajte kako su "Pink Panteri" pljačkali u Grčkoj

Potom se obraća stražaru koji nije bio saglasan sa snimanjem, a za kojeg se na snimku čuje kako poručuje da je “dva puta ranjavan”, te da je bio “soba do sobe sa ratnim zločincem Slobodanom Miloševićem”.

“Jesi ranjavan da bi bio noćni čuvar za 20 maraka, a ja ti kriv”, upitao je Vukanović.

“Volio bih sutra kad Željka Cvijanović i Višković ovdje budu izvodili predstavu da kažu zašto su morali ukrasti bilbord i zašto je policija vršila uviđaj kako bi utvrdila kako je iz nacionalnog parka, bivše firme Dejana Pavlovića ukraden bilbord”, govori Vukanović nekoliko momenata nakon što je stražar upotrijebio i fizičku silu da ga izbaci sa gradilišta.

Ostatak incidenta u Foči pogledajte na snimku:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije