Ne vole ga, ali su ga opet izabrali: Zbog čega je Macron "predsjednik bogatih"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dado

Njega su "izabrali"

Objektivan i nepristran

Izabrali su ga zasto sto su kukavice da probaju nesto drugo. Ko god ih zna, zna da je tako. A zasto je Rotshildovac predstavnik bogatih, to je smijesno pitanje.

TNT

Ne vole ga, ali su ga opet izabrali: Isto se pitanje moze postaviti i za Vucuca postaviti:Ne vole ga, ali su ga opet izabrali !? Narod uvijek bira onog za kojeg misli da je boji kandidat ili mozda onog koje je manje zlo, ko to sada zna.

Istina

Ne vole ga, ali su ga opet izabrali: Isto se pitanje moze postaviti i za Vucuca postaviti:Ne vole ga, ali su ga opet izabrali !? Narod uvijek bira onog za kojeg misli da je boji kandidat ili mozda onog koje je manje zlo, ko to sada zna. ka TNT Ne bira narod nego "elita" to se zna.

/ Najnovije