"Ne damo državu": Za subotu najavljeno veliko okupljanje građana u Sarajevu

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kako mozes ne dat nesto sto ni nemas?

........

Ajoj

***

X

***

X

***

Mrki

***

Sarajevo

A okupljanje za divljanje cijena?Nemate sta da jedete a okupljate se uprazno.Koji debili ..

Banovani fašista

***

Panzer

***

U ime naroda

Je li to ona država koju je Alija ostavija u amanet Erdoganu

Gh

Znaci nastavljaju se antihrvatski protesti pod krinkom sda gradjanske bih. Dzaba vam sve bosnje, sto bi cenga rekao: "mozete protestovati 5 dana, 10 dana, 10 godina, ali ce biti i dalje onako kako smit kaze". Osim ako necete novi gradjanski rat da izazovete.

Vrba

Uvest obavezno još jednu akcizu za održavanje države.

sparco

Ovi Hrvati i Srbi stalno nesto protestvuju pred OHR-om

Ljiljan

Mi bosnjaci smo P E D E R I

Qwerty

Je li to ona država koju je Alija ostavija u amanet Erdoganu ka U ime naroda jeste treba Turci da se okupe

Pravda

Ima još plaćenih budaletina, nedajte federaciju 😂😂😂

?

Je li to ona država koju je Alija ostavija u amanet Erdoganu ka U ime naroda Ona krscanska zemlja koju je razapeti palestinski jeso peso ostavio papi u amanet?

/ Najnovije