NATO najavio podršku u jačanju odbrambenih kapaciteta BiH: "Rusija predstavlja prijetnju"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hahaha

hahahaha

Prijetnja

Ko prati politiku u BiH shvatio je da amerika podrzava dodika,jer im je u interesu nestabilna BiH.

gggreeegree

***

hahahahahaha

***

hihihihiiiiiiiii

hahahahahahaha ka hahahahahaha Nego debilu, kakav je fol napisati notornu glupost - i sam sebe nagraditi sa jednim like??? Fakat ne kontam ove debile koji sami sebi udjele jedan sirotinjski palac. Ja jedino sam sebi odajem priznanje kada tvoja stara kaže da ne može sjediti jer je boli ***a ;)

.:.

Rusija je 10 godina pokusaval ane uc u sukob, na kraju vise nije mogla. Na to ste vi i racunali da ce jednom puci.... Djubradi i djukele... ka Jedina prijetnja svijetu ste vi zapadnjaci... Bez ruskog i srpskg svijeta konačno će planeta zemlja biti bolje mjesto za život. Zar ne vidiš da je izvor svog zla u svijetu rusija?! A u regionu srbija od koje su svi pobjegli...

Jedina prijetnja u svijetu je NATO.

I tako vec 40 godina.

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije