Nastavnici zlostavljači u BiH: Više od polovine ih je nakon presude nastavilo raditi sa djecom

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Neoliberalizam gazi svojim pogresnim putem...

Dotjerali ste do toga da ucenik kad mu se ne dopada nastavnik ili profesor jer je prestrog, malkice ga optuzi da ga je dodirivao i hopla, rijeseno, nema vise tog nastavnika. Jako, jako jadno i pogresno.

Citarusa

Dotjerali ste do toga da ucenik kad mu se ne dopada nastavnik ili profesor jer je prestrog, malkice ga optuzi da ga je dodirivao i hopla, rijeseno, nema vise tog nastavnika. Jako, jako jadno i pogresno. ka Neoliberalizam gazi svojim pogresnim putem... isti je slučaj i sa uposlenicima pojedinih škola ,ako direktor radi sve po zakonu,traži red ,rad i disciplinu,jedan dio uposlenika se protivi takvom direktoru , spocitavaju mu diskriminaciju , nista im ne odgovara …Vrlo je indikativno kada se jedan direktor dopada svim uposlenicima,tu nešto nije uredu!Uostalom ,zakonom nije niti dozvoljeno , niti predviđeno da uposlenici biraju direktora, jer to implicira da se bira njima podoban rukovodilac.Kada direktor ne odgovara pojedincima,zašto to ne bi bilo o.k. uvijek je bilo neradnika kojima je smetala disciplina! Da li je logično ,kada svi uposlenici podržavaju direktora ,ili kada direktor podržava sve uposlenike,nešto tu ne štima !Korektan odnos,profesionalan pristup poslu i to je to!

Samo javni registar ima smisla.

Dakle, registar je beskoristan jer nije javni. Registar kakav donose u federaciji ciji će biti isti, beskoristan. Osuđeni će nastaviti raditi sa dj. bez problema. Pa u čemu je onda svrha ovakvog registra???

Error

Doveli se svojim neponasanjem i neodgovornim i neprofesionalnim odnosom prema sopstveom radu do grana na kojima jesmo( ako grane mogu uopste biti toliko niske) Uvijek sam se pitala sto ce kamere po skolama sad vidim da su doista neoohdne jer potvore lazi i sumnje su u nama samima Fuj u koje licemjere se pretvori svijet ili je mozda uvijek takav bio samo je izgleda doslo vrijeme da laz konacno nestane Hvala Bogu

/ Najnovije