Nastavlja se naplata RTV takse: BHRT i FTV potpisali ugovor sa Elektroprivredom BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

samo

Glupom bošnji nametnuli plaćenje rtv takse.Ostali neće da znaju ,ni hercegovina ni RS.!!! kakav je to zakon???? država apsurdistan!!! A bo*njo GLUP !

Pitanje svima

Da li se isti iznos naplacuje u RS? Da li se isti iznos za BHTV nalazi i na racunima za struju EPHB, i EPRS? Ili samo oni koji su na mrezi EPBiH u Federaciji placaju ovu naknadu, a dijele je na tri dijela? I zasto?

Haha

Pa još najbolje da Hrvati i Srbi plaćaju muslimanske televizije. Svašta ćeš čuti od alahovih robova

xxx

od mene ce dobiti masnu ****, nikada tim majmunima dinara necu dati

Nikname

BHTV otima na silu pare od naroda,a program im katastrofa,ja licno kao i vecina gradana negledam uopste tu tv skalameriju.Od sporta nista neprenose,filmova skoro da i nema sve same gluposti naprogramu ali su puni reklama koje masno naplacuju,a zale se nemaju para.Sramota nek bude i E.P.BiH da se udruzila sa lopovima da od naroda uzima pare.Fujjj

Rjesenje:

Ja fino platim samo iznos za struju, a od tih 7,50 KM nacinim jednu lijepu ....apstrakciju. I sve laufa za 5, tako vec godinama, ne vidim gdje je problem?? Samo ne placate tih 7,50 KM.....

/ Najnovije