Nastavak ludnice: Dodik objavio da je dokument o "mirnom razdruživanju" završen

/ Komentari (37)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gdjesu

Gdje su sada Schmidt, Murphy ,PIC i ostali "čuvari" BiH ?

Guest

Zašto se konačno ne uhapsi ovaj terorista.

Haha

Čovjek od riječi. Rekao je da će završiti dokument do kraja mjeseca i održao je obećanje.

Kažimo

Dodiče *** i pusti narod da živi.Ti i tvoja familija možete živjet vječno trošeći ono što si narodu opljačko.

Imal u RSu

Imal đe luka kupit?

Iva

O ČEMU ĆE TROJKA SA NJIM A I SA ČOVIĆEM KOJI SVE RADI ZAJEDNO SA NJIM PRIČATI U MOSTARU JADA ĆE DA SHVATE DA SU SAUCESNICI U RASTURANJU BIH

Mirni razlaz

Velikosrbijanci ne mogu disati Bosanski zrak! Rece Duduk. Gusi ih sve sto je Bosansko! I ja sam za Mirni razlaz Milorade! Projekat. Bez rata, stradanja, zlocina. Neka Srbija, Bosna i EU finansiraju Mirni razlaz Srbijoljuba i Bosnjaka na nacin: zainteresovani da prodaju ili zamjene imovinu. Kuca za kuci, grunt za grunt i miran Balkan. Vas srbijoljube da fino ispratimo u Srbiju, a bracu iz Sandzaka zdusno docekamao. Sve po principima EU, bez promjene granica. Usput bi vratiti ime drzavi Bosna, da bi svima nacija bila Bosanska. Ostalo, nacionalne manjine! Da se oslobodimo velikodrzavnih matrica jugoslovenskih nacija! Zabraniti dvojno drzavljanstvo sa susjedima! Štoli? BiH nije sastavljena, visenacionalna drzava, kakva je bila YU. Ju nacije Srbi, Hrvati i Muslimani u Bosni nisu dijaspora drzava Srbije, Hrvatske ni Muslimanije!A Srbija i Hrvatska se mijesaju ko dzibra. Smrad. Velikodrzavni UZP na djelu!

Mirni razlaz

Gdje su sada Schmidt, Murphy ,PIC i ostali "čuvari" BiH ? ka Gdjesu . Strpi se jade. Ovo je suplja, soljenje ovaca. Sto se ne otcjepi? Nego pokusava uvuci nas sve patriote u skepticku jamu. Nema nista od ove galame. Nije prvi put.

Mirni razlaz

Zašto se konačno ne uhapsi ovaj terorista. ka Guest . Neda Milenko. Prvo Milenko pa Mile vlajkovckom prugom.

SOBvla

Ma ne smije on ništa, ovako loži mase, a zna da bi popio tanče!

Zagor

Da prvo rascistimo racune. Vratite grunt Bosnjacima, muslimanima otet bez pravicne naknade 1919! agrarnom reformom Kmetopravo. Ukinimo zlocinacke ratne stecevine da bi mogli fer i ravnopravno pregovarati. Ne pristajemo na teror i otimacinu.

Mirno

Jedini nacin mirnog razdruzivanja je da oni koji nevole Bih mirno odu u drzavu koju vole to im nikad niko nije zabranjivao,idi u rusiju,srbiju...idi gdje god zelis mirno sa svim svojim obozavaocima

Hapsi govna..

… rastjera nam djecu po bijelom svijetu i osiromasi sve dok je sebe i svoje pulene obogatio nasim novcem i nasim kreditima. Ovo su insajderi, trojanci, petokolonasi, igraci za tudje drzave. Potjerati bagru.

Za sunitounitariste, to je ¨ludnica¨, okejcic...

...........

RIP BIH

Jedini razuman nacin.

***

***

obzirom na rast dioničkih tržišta i

***

***

***

Samo se igraj

Opet se uzdajete u silu i nepravdu.

Jok nego....

***

Milos Obilic

Lijepe riječi su ukras!

****

***

Fu do

Koja diabola

Asker

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

JA JA SAMO TAKO NASTAVI

Lijepe riječi su ukras!

BOGAMI

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Petko

Lijepe riječi su ukras!

Evo i mi

Lijepe riječi su ukras!

64% sve zemlje u bih je bilo srpsko po katastru

Da prvo rascistimo racune. Vratite grunt Bosnjacima, muslimanima otet bez pravicne naknade 1919! agrarnom reformom Kmetopravo. Ukinimo zlocinacke ratne stecevine da bi mogli fer i ravnopravno pregovarati. Ne pristajemo na teror i otimacinu. ka Zagor Ma ja, da neces mozda katastar iz doba turske okupacije kao jedini mjerodavan za vas? Po katastru prije rata, 64% svog zemljista u bih je bilo srpsko privatno vlasnistvo, a privatno vlasnistvo je svetinja na zapadu, kojem vi navodno tezite. Dakle, oteli ste srbima 15% od prijeratnih 64% i jos vam nije dovoljno, nego sad hocete i preostalih 49% njihove teritorije? E nece da moze. Ta zemlja je srpska kao sto pise u katastru tj. vlasnistvo srba, a ne vlasnistvo nikakvih manjinskih bosanaca.

Mile

Se dosad druzio Sad bi se razdruzio Nece vise da se druzi Drug mile Hahaha

Psihicki bolesnik bez ljekarskog zaposlen na radio

Lijepe rijeci su ukras

***

***

/ Najnovije