Nasiha Pozder: Čelni čovjek obrazovanja u FBiH je duboko kompromitovan

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Ima li iko u SDA da ima halal para ,oni su saućesnici neprijateljima Bošnjaka da Bošnjake unište intelektualno moralno SDA gasi nadu za život najboljem društvenom proizvodu a to je realno školovana omladina .

Maktub

Ima li iko u SDA da ima halal para ,oni su saućesnici neprijateljima Bošnjaka da Bošnjake unište intelektualno moralno SDA gasi nadu za život najboljem društvenom proizvodu a to je realno školovana omladina . ka nasvasta Zato djeca kad 'zavrse' skolu vecinom lice na poluidiote. Pitaj ga ko je Hegel - bleji, Rubens - bleji, sta znaci Alea iacta est - bleji. Ko je bio Vladimir Nazor, Selimovic, Dizdar - bleji. Nista ni o cemu ne znaju. A ceka ih slicno i na fakultetu.

Gospodja !!!

Svaka cast, gospodjo Pozder! I vama i vasoj stranci

nasvasta

Maktub to govoriš za svoju djecu i djecu političara ,a sigurno se ne srećeš sa djecom koja su uspjela u EU i koja su na odgovornim mjestima zahvaljujući realno završenim zanatima i fakultetima .Kome su mjerilo imaoci papira iz štamparija koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake taj je totalno glup ili je saućesnik neprijateljima Bošnjaka.

omer i merima

Maktub to govoriš za svoju djecu i djecu političara ,a sigurno se ne srećeš sa djecom koja su uspjela u EU i koja su na odgovornim mjestima zahvaljujući realno završenim zanatima i fakultetima .Kome su mjerilo imaoci papira iz štamparija koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake taj je totalno glup ili je saućesnik neprijateljima Bošnjaka. ka nasvasta Maktub je izgleda, ipak, u pravu. I zmog iskustva. Pitam studenticu bosanskog jezika, Filozofski Sarajevo, je li cula za Omera i Merimu, a ona kaze nikad cula.Toliko o bosnjackom karakteru kvaliteta visokog obrazovanja

/ Najnovije