Naselje Mojmilo: Bacao otpad kroz prozor zgrade, objavljen snimak

6
Radiosarajevo.ba
Naselje Mojmilo: Bacao otpad kroz prozor zgrade, objavljen snimak
Foto: Kolaž / Bacanje smeća kroz prozor, Mojmilo

KJKP Rad objavio je video koji su im objavili građani, a na kojem se može vidjeti kako pojedini građani Sarajeva postupaju sa svojim otpadom.

Reakciju KJKP Rad objavljujemo u cijelosti:

"Dokaz da su kamere na javnim površinama nužne, a kaznene odredbe poprilično niske, jer demonstrirana drskost u Olimpijskoj ulici zavređuje posebnu kaznu.

Tužilaštvo BiH objavilo nove detalje: Edin Gačanin Tito planirao kupiti helikopter

Tužilaštvo BiH objavilo nove detalje: Edin Gačanin Tito planirao kupiti helikopter

Po primitku videa, alarmirali smo Komunalne redare koji su izašli na teren. Daljim aktivnostima u stanu nisu zatekli nikoga, a kroz prozor izbačeni otpad pokupljen je. Prema informacijama koje smo dobili od građana pokrenuta je procedura potrage za NN licem preko registarskih oznaka vozila u koje je utovaren otpad izbačen kroz prozor.

Zahvaljujemo se građanima na poslanom videu. Za čist i lijep Sarajevo grad, brinete Vi i Vaš Rad", poručili su iz KJKP Rad.

Dokaz da su kamere na javnim površinama nužne, a kaznene odredbe poprilično niske, jer demonstrirana drskost u Olimpijskoj ulici zavređuje posebnu kaznu. Po primitku videa, alarmirali smo Komunalne redare koji su izašli na teren. Daljim aktivnostima u stanu nisu zatekli nikoga, a kroz prozor izbačeni otpad pokupljen je. Prema informacijama koje smo dobili od građana pokrenuta je procedura potrage za NN licem preko registarskih oznaka vozila u koje je utovaren otpad izbačen kroz prozor. Zahvaljujemo se građanima na poslanom videu. Za čist i lijep #sarajevo grad, brinete Vi i Vaš #rad Vlada Kantona Sarajevo Općina Novi Grad Sarajevo

Posted by KJKP RAD Sarajevo on Wednesday, May 17, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije