Naša stranka: Rastemo, zadovoljni smo!

Jasmina Ćebo
Naša stranka: Rastemo, zadovoljni smo!
U Bosni i Hercegovini danas su se održali lokalni izbori. Ekipa portala Radiosarajevo.ba bila je i u štabu Naše stranke u Sarajevu.

Nakon što su biračka mjesta u 19 sati zatvorena, predsjednik Naše stranke Peđa Kojović, saopćio je novinarima kako, kao i cijela zemlja, očekuje konačne rezultate.

"Za sada imamo parcijalnu sliku koja je za Našu stranku izuzetno povoljna, te pokazuje ono za šta smo se borili i radili u ovoj kampanji koju smo vodili, a to je da Naša stranka ima rapidan rast glasača i da je naš put ka 2018. godini otvoren potpuno te zavisi isključivo od našeg rada", kazao je Kojović nakon prvih nezvaničnih rezultata.

Prema nezvaničnim rezultatima s terena, još uvijek nije završeno brojanje za načelnike.

"U nekim mjestima su jako blizu, vodi se borba u nekoliko glasova", kazao je.

Kojović je istaknuo da ono što njih zanima jeste taj rast jedne stranke koja ima jasan i precizan program, koja je vodila čistu, nježnu, dobru i poštenu kampanju i koja okuplja sve više mladih ljudi u BiH, i to je ono na čemu oni rade.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije