Naša stranka: Želimo da na Kazanima piše da su žrtve ubili pripadnici Armije BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A-ha

Za 14 ubijenih Srba osuđeno 14 pripadnika Cacine jedinice. Kakva je obrnuta proporcija kažnjavanja? Sve zločince treba osuditi, ali izjednačiti se ne mogu nikada i ni po čemu i to se ne smije prešutiti i zaboraviti.

Koel

A niko ne pita jesu li ti isti srbi nadjeni s oruzijem skrivenim automatma u kuci neki su krili ih iza lamperije neki u brasnu a neki su slali po noci svjetlosne signale za navodjenje granata rijetki su bili nevini

Mislite

Odmetnuti vojnici Armije BiH

Btk ko sam

Sad znam kome sigurno neću dati glas

King

A niko ne pita jesu li ti isti srbi nadjeni s oruzijem skrivenim automatma u kuci neki su krili ih iza lamperije neki u brasnu a neki su slali po noci svjetlosne signale za navodjenje granata rijetki su bili nevini ka Koel Otkud im brasno izdrkotino balava?

Gost

Hrabro i pošteno.

MrziteljPDA

Hrabar potez! Svaka čast! A to vam kaže vijerni glasač SDA što se i vidi po komentarima. Ali treba imenovati Topalovića kao naredbodavca. Kao pošten Bošnjak nemam problem sa tim. Vidim ovdje neki ološ koji proziva da su imali oružje jer i to je tačno a za njihovu informaciju jedan sa oružjem je uhvaćen i odveden na stratište zvano Kazani a taj sa oružjem je bio pripadnik Cacine brigade i tada u borbenom rasporedu. Znači pokupili lika sa linije i streljali

Facebook lideri taj film nećete gledati!

.

/ Najnovije