Naša stranka uoči sjednice: HDZ i SDA su nam ostavili jednu mogućnost

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Nasa stranka veleizdajnici drzave i interesa bosnjaka i drzave kao sto im je i sef izdao drzavu u ratu sam uzima od glupih bosnjaka hiljade maraka na svoju stolicu

Magnet

Znaći Naša stranka je već izglasala Maria Kordića. Da vidimo kako će se ovo odraziti ponovo na kanton Sarajevo ???

YY

Glasajte za Kordica izdajnci iz NS. Kakav rotirajuci gradonacelnik. Prodajete maglu da izdate . Po statutu grada Mostara ne postoji nikakav rotirajuci gradonacelnik kao sto ne postoji nigdje u svijetu . Vasa taktika je ako upali u Mostaru upaliti ce i u Zenici, Konjicu, Jablanici, Gorazdu itd. U rs to vam nece dozvoliti kao ni u kantonima sa Hr. vecinom .

JA1

Nasa stranka nece ni glasati a glasove Kordicu ce dati SDA, zivi bili pa vidjeli. Koel koliko te placaju u SDA?

JA1

SDA je izdajnik bosnjaka 30 godina je u koaliciji sa nacionalnim strankama.

JA1

SDA je prodala i bosnjake i svu nasu imovinu tajkunima a sve u savezu sa SDS i HDZ

JA1

Alija je prodao bosnu kad je stavio potpis na republika srpska i kad je izdao i prodao srebrenicu a izvukao Nasera helikopterom iz srebrenice.

JA1

Alija je ostavio sina da krcmi ostatak bosnjackog naroda

/ Najnovije