Naša stranka: 'SDA nije činila greške, već zlodjela'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

xxx

Zakonom zabraniti politicko djelovanje

Jaca

Mali ste bolji od prethodnika ali bi bilo dobro da očistite ovaj grad užas kako je prljav smeće i trava ba sve strane

***

***

Ja1

***

Dervo

Nemoj ziv bio. Centar pod vasim neradnikom nikad zapusteniji, grad nikad nesigurniji, puca se u po bijela dana na setalistu pred djecoom. Tamo gdje ste u vlasti nista ne funkcionise. Jedino gdje ste uspjesni je uvlacenje u dupe strancima i organizacija sarada kojekakvih. Nemoj, neka. Doveli ste nas u poziciju da zalimo za SDA sta radite tj ne radite. Zbog rukica imamo cirkus zvani Dino and Tito sa bijelim, Ramo and sons sa helikopterom i vase klimanje glavom na sve. Samo svoje dupe gledate da ulojite poklanjajuci sve drzavno strancima, undp, bjeosvjetskim hostaplerima za malo blagonaklonosti.

***

***

Ja1

Botu jedan, kolko si pomoci dobio od drzave kao tkz borac, sve lafo borci a vecih lopova ne vidjeh. Sda ti je krscanska stranka, niko vise za krscane nije uradio od njih

Licemjerna Nastrana Stranka

Zinuli niste kad je Kabiri prijetio Benjamini, zinuli niste kada su izasli penzioneri na proteste jer su na rubu siromastva i dostojanstva, zinuli niste kad se krse ljudska osoba sa invaliditetom, zinuli niste kad proganjaju i maltretiraju povratnike, zinuli niste na divljanja po gradu i ubistva u po bijela dana na ulici pred djecoom, zinuli niste na orava radnika, zinuli niste na neproporcionalno prikupljanje PDVa, zinuli niste na neosnovana sudska proganjanja bosnjaka....ali ste zato prvi u redovima za samo jednu skupinu godisnje od Vjecne do SCCa sa pjenom na ustima u birbi za ljudska prava!

/ Najnovije