Naša stranka: 'SDA nad svima nama vodi neprestani, profesionalno organizirani psihološki rat'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahaha

***

Bosanac

***

Junosi

Ne znamo mi građani ko se nama ruga .

Panzer

***

visocica 1662

***

Jasno ...

... sda je cisto zlo!!!

Nadimak

***

Dea

***

Komšija

***

IVA

***

Emela

Vi akoBogda sada na lokalnim izborima idete u proslost.Mozete samo zhvaliti Uk u.Mladi zajedno sa svojim porodicama i prijateljima ce vas izbaciti iz vlasti,pa onda mozete mahati usima.

ja1

***

Nasa stranka

Nista bolji niste na svojoj kozi sam se uvjerio, vi stite svoje kriminalce, svoje falsifikatore i lopove, svoje namjestenika .....uz to ste jos smijesni pojavom.....tako da ne supljirajte nego da mi je da vam.ledja vidim moj glas nemate vise

Sudoku

Forto vi ste ko papagaji ponavljali i lagali pred izbore da nema koaliranja sa nacionalnim strankama. Sta je bilo s te mantre ?

/ Najnovije