Naša stranka: SDA brani karijerizam i pozicije svojih kadrova, nerijetko stečene lažnim diplomama

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AhaJes

Naša stranka ... Ohhh oprostite, moram u halu, povraća mi se.

Skdk

Kriminalna organizacija, da nije sabije bila bi drustvo jednog lica

Tako je!

es de oaa je prozrijeta i od strane svih promuslimanskih stranaka! Ja nemam nista protiv nijedne promuslimanske stranke, dapace, samo ne podnosim es de oaa i deeef. Te dvije radikalne, fundamentalisticko-korumpirano-licemjerne ne zelim vidjet.

al odža je reko,

***

al odža je reko,

***

HashimQ

Lijepe riječi su ukras

HashimQ

****

NMN

Vrijeme je da se ostavite SDA stranke i da počnete raditi. Zadnje dvije godine samo klevečete, koristite društvene mreže za širenje međubošnjačke mržnje, koristite plačenike u novinarstvu, plačene ili ugovorene botove iz susjednih zemalja koji vise na komentarima sarajevskih portala itd.... Nadmašili ste SDA koja me nije uspjela radikalizovati za 30 godina a vi to uspjevate za par mjeseci. Zašto ste stavili Sabininu sliku. Da li i nju želite kompromitovati da ispadne da je ovo njeno lično saopstenje ili zato što nije glasala kako ste želili.

Ask

Kakav bunt građana, bunt Sda-ovaca. Zna se ko pripada tu.

Boske

***

***

***

nja nja

Njanjavci

HashimQ

Alo portal Numanović pravite se pametni pa brišete komentare a dozvoljavati one nacionalističke i vrijeđanja, pročitajte priču o majci i psu!!

HashimQ

Od kriminogene SDA su mi još gori ovi sada na vlasti Vaša Stranka, Nipadija i izgubljeni SDP, a ova bi Sabina trebala da objasni kako ono ona postavlja svog muža za direktora Sartra iako on nema BiH državljanstvo, a drugo ako je pametna kao što se predstavlja kako je onda spala na to da sluša onog mufljuza predsjednika joj stranke Fortu Pobjegulju Moronijevića. De majke ti bježi Sabina i ostala se politička se halašo...

/ Najnovije