Naša stranka poziva Tužilaštvo da utvrdi odgovornost za debakl pred Haškim sudom

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Ovaj Damir Arnaut bi trebao pod hitno da se javi fudbaleru Miralemu zvanom pjanke koji voli da posjećuje šiša barove da mu ovaj preporuči kliniku za presađivanje kose! Šteta da ovom levatu dajemo toliki državni novac a da nas on je.e ćelav!

Juka

Cuj tužilaštvo pa oni ništa ne rade godinama. Ništa od njih sve korumpirano samo strane sudije i tužioci.

Objektivan i nepristran

Eee, nije Jugi trebao strani sud. Sada se dvije / tri strane srcano "pogenocidisu", pa onda ajooj, vidi sta nam uradise, kaznite ih!

Miki

Da li je rekla sta o americkoj deklaraciji da je holandija legitimna vojna meta ako haag pokrene optuznicu protiv americkog vojnika za ratni zlocin***

nasvasta

Lijepe riječi su ukras!

nasvasta

Riđi izdajnik govno u zatvor ili protjerati iz države.

Tatar

Ma šta treba još dodatnih 100000km pa opet ujeo vuk magarca.Znamo da je onaj nesposobni jadov zasrao i tu dok se vlast ne promijeni nema rešenja.Taj nesposobnjakovic je sigurno zabrljao samo levat u svojoj narcisoidnosto ne može da prizna da je neznalica

N

N

Covjek

Jasno je ko je prodao BiH.

/ Najnovije