Naša stranka poručila: Prvo otvaranje pregovora sa EU, pa tek onda razgovori o Izbornom zakonu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Kakvo

Razočarenje je ova stranka.

***

***

Šta vas muči?

Što kmekeću ore po komentarima poraženi lopovi.

Ja1

Joj ne mogu da se sjetim kako ti je bio nick ranije. Mijenjao si ih stalno i imao nekoliko. Sam pises komentare i repliciras, izazivas i vjersku i rasnu mrznju sve sa namjerom da zakuhas. Molio bih urednika RS stranice da obrati paznju na ovog kre tena, jer stvarno cu vas prijaviti za zloupotrebu javnog medija.

Haha

Tako je. Bilo je i vrijeme da se tzv BiH “malo odmori”.

ma, šta vo ba vako zasmrdi?!

ajoooj *** u nevakat, hinsan-hajvan.

Nista vi iz NS ne razumijete.

Bosna nije visenacionalna, sastavljena drzavna zajednica, niti ima dijasporu i teritorije susjednih drzava. Nema mira ni prosperitetu na Balkanu dok je politickih trojanaca Srbije i Hrvatske. Treba dokinuti nacije Kraljevine SHS/Ju kao “politicke narode” izvan maticnih drzava. Radi mira i buducnosti! Da su Srbi i Hrvati imali bi vecinske slavenske pretke, ili bi bili iseljenistvo drzava Hrvatske i Srbije. Nemaju nista od toga! Sve je spin i mantra u funkciji velikodrzavnih zlocinackih projekata. Znali bi Bosanski fratri za Hrvate u Bosni krajem XIX vijeka ili bi Ilija Garasanin ( tvorac velikosrbijanskog projekta Nacertanije) znao za Srbe u Bosni! Za njih nije znao ni Benjamin Kalaj 1903! Sem lobista.

***

Lijepe riječi su ukras!

.I.

Kolonijalnim upraviteljima.

Britanski eufemizam iz stampe

Razočarenje je ova stranka. ka Kakvo Njemacka bolest izmedju dva svjetska rata je oznacavao korelaciju izmedju homoseksualnosti i fasizma. Ideal nase nastranke i povladjivanje krscanskim fasistima u Bosni to dokazuje.

Panzer

Ćudićka bi da daje ultimatume,EU i Briselu Haha koja lujka

/ Najnovije