Naša stranka podržala Sarajevo Film Festival: 'Bezrezervno stojimo uz jedan je od većih festivala'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nasa Stranka - Nazi Stranka

jos te smatraju zaostalim sto se zalis na promociju zlocina

Sigurno ne bez rezerve! Samo ako poprave pokvareno

Otkazi, smjena odgovornih! Sramota! Odvratno! Dozvoliti sebi takav propust. Ako niko drugi, a onda Dragan Bursać ih je upozoravao o svemu! Sramota. Treba i strane učesnike u detalj informisati kako ih je SFF ponizio i iz njihovu prisutnost i ime promovisali i fašističke filmove! Sramota! Fuj!

***

Lijepe riječi su ukras!

SFF

Lijepe riječi su ukras!

gost

dovoljno je svakog produceta ili reditelja pitati jednostavno pitanje: Da li je bio genocid u Srebrenici? Niko ne ruši festival koji je ponos grada i države. Valjda porezni obveznici imaju pravo da pitaju kome ide njihov novac. Medju njima ima , vjerujte, bližih familija onih pobijenih preko 11.000 Sarajlija.

Lijepe riječi su ukras!

***

Naši smo šta fali

Tako je. Bitni su penezi neka se vrte i neka vaše gospođe pokazuju koja ima veću stražnjicu i jeli slozila uz vaše odijelo i vas krokodilsku tasnju. Neka se ljudi provode za svoje pare pa onda imaju pravo i da nas žegaju.

/ Najnovije