Naša stranka o slučaju ‘Moamer Kasumović’: Pedofili nikada ne smiju imati pravo na otkup kazne

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aki

Cek sad malo? Pa vi promovisete te vrijednosti. Zar nije pedofilija usvajanje djece od strane istospolnih brakova 2 brkata muzjaka koji se osjecaju zenskicama? Pa vas finansijer ALDE ogranak u Holandiji zagovara dekriminalizaciju pedofilije kao prekrsajno djelo uz koaliciomog partnera holanadske stranke pedofila. Niste uopste dosljedni...od krilatice nek ljubi ko koga hoce do ovakve izjave...hmmm

Željko

A stranke ne bi trebale da koriste pedofiliju za svoje promovisanje! Sram vas bilo! Uđite u parlamentarne klupe i promijenite zakon a ne ovako da se gađate saopštenjima!

Reuf

A stranke ne bi trebale da koriste pedofiliju za svoje promovisanje! Sram vas bilo! Uđite u parlamentarne klupe i promijenite zakon a ne ovako da se gađate saopštenjima! ka Željko Oni i jesu u parlamentarnim klupama i imaju sve uslove da mjenjaju zakone kao sto su perfidno promjenili kroz pravilnik da na skolskim upitnicima stoji roditelj 1 i 2 a ne otac i majka.

***

***

Kontaktirajte direktoricu

Sad kad ste napokon shvatili da su dvije žrtve, vrijeme je da nazovete udruženje u Bijelom Polju gdje pedofil volontira okružen dj. I ne bilo kojom. Oni su ponosni što je poznati glumac stalno prisutan.

Što prije djelovati

Sve ovo što NS predlaže treba usvojiti i to hitno.

LGBTPOQ

Ko o cemu zanatlije o postenju. Hocete li opet organizovati hodanje po gradu? To je jako liberalno i socijalno demokratski.

Selim

Ka koliko znam da je bas taj muamer bio clan Mase stranke

Tuzilac

Pitam se kada ce ga Hadzihafizbegovic i Basic osuditi. Ne mogu da vjerujem da nisu znali za presudu.

Katy2410

Nekako mi se ovo cini da je namjerno cuvano do predizborne kampanje.

Laxative

Lijepe riječi su ukras!

Selma

Vi ste svoje zavrsili.Jos desetak dana i nema vas nigdje.Samo budala moze glasati za vas.Adio prevaranti.

Pera Djetlić

Zašto uopšte kazna za bilo koje djelo može da se otkupljuje? To pogoduje bogatašima, pa misle da im je sve dozvoljeno. Fino su sami sebi izglasali zakon po mjeri.

Vi ste zastitnici

Svakog nakaradluka, pa se cudite sto vas ljudi povezuju sa ovim.

Laxative

Vaša stranka se dokazala na maloljetnički orgijama na Jahorini gdje su bili vaš Mandić, Forto, onaj bivši američki korumpirani službenik Larsson koji je netragom nestao. Problem je i bio jer su vas snimili i sve zabilježili. Možete vi brisati komentare ali činjenice ne možete. Smutljivci.

/ Najnovije