Naša stranka odgovorila Hadžibajriću: Protivimo se parking urbanizmu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kazi istinu

Ova njihova stranka je protiv svega osim parade pedera

Zooo

NS je rak rana ovog društva mora nestati. Jadovi pederi lezbace

Hu Hu

Ova njihova stranka je protiv svega osim parade pedera ka Kazi istinu Ti i ovaj zoo ste dva idiota, pristalice SDA i smeta vam sve sto je gradjansko. Zar ne vidite da se vec 25 godina vrsi urbicid nad ovim gradom koji sprovode prostacine i papci sa kupljenim diplomama. Grad je postao ruglo, a zbog specificnog polozaja opasan po zivot zbog svega sta su ucinili u pogledu custog zraka.

moke

Tibru metni nacelnice u cast rah. presjednika. Zasluzio je.

parking

u starom gradu treba stvarno parkinga, i ja sam za to da se napravi podzemna gararaza sa dva sprata najmanjeb ispod zemlje, i da se povrsina vrati sa vise zelenila ali da garaza ostane u vlasnistvu opstine a ne da se daje kojekakvim lopvma i dilerima droge poput onog kriminalca ede smrka, ika i ostale kriminalne bagre

kukac

Stav nase stranke je jasan.. Ne graditi nista i ne uredjivati nista samo palamuditi suplju demagagiju ..

papac

Nasa stanka ima nacelnika sa najvecim budzetom u kantonu.. Vidimo kakvu on revoluciju radi .. Slika pune kontejnere i optuzuje SDA ..

Našoj stranci

Gospodo iz NS: kad već reagujete na pamflete Hadžibajrića, pravilno reagujte i ne titulirajte A. Izetbegovića kao "prvog predsjednika Bosne i Hercegovine" jer on to nikad nije bio. Bio je samo i isključivo predsjedavajući ili član Predsjedništva, protivno vladajućim bošnjačkim mitovima i željama. To je pravi pamflet koji trebate razotkrivati, a ne parking mjesta.

/ Najnovije