Naša stranka objavila spot pred važan dan za BiH: Poručuju "Evropa je naša"

/ Komentari (35)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Biah

***

Aufiderzen

***

Namćor

Ovi pozeri me baš počinju nervirati. Simulacija kao forma postojanja, ostalo im još od rata. Nisam slutio da je toliko 'gradske raje' potpuno šuplje, al' ono baš šupljina apsolutna i beznadežna, u šminkerskoj ambalaži, poza genetski ugradjena.

Tupsoni

Pa Srbija je prije 12 godina !!!, to sto sutra ocekujete dobila. I sta sad?! Jel Srbija u EU ili u Ku..u kao i mi?

Ja1

Svaka cast, hvala vam za vase zalaganje i napokon da se neko poceo mijesati u svoj posao. Ovo su stranke koje zasluzuju glas, nisu tu da psuju i kupe glasove od glupana na nacionalistickoj osnovi. Bravo nasa stranka, samo naprijed

Mujadin

Trojaneri u EU ulazimo zajedno sa Turskom znaci NIKAD. Okrenite se oko sebe pa cete vidjeti mrtve Iliju Garasanina i Antu Starcevica u liku Duduka i Covica. Ali to je za IQ atomska fizika.

kopa

ovo je patriotizam i ovako izgledaju najvece patriote BiH, Svaka cast

Lol

"Zbog čega je Vijeće ministara Bosne i Hercegovine imenovalo 12 direktora i jednog generalnog sekretara u institucijama Bosne i Hercegovine na način da je od ukupno 13 imenovanih rukovodilaca imenovano svega dvoje Bošnjaka?"

Lol

U 71 državnoj instituciji je ukupno zaposlenih 10.921, a od tog broja Bošnjaka je 4.689, Srba 3.785, Hrvata 2.164 i Ostalih 283. Iz dostavljenih podataka očigledan je značajan debalans po pitanju zastupljenosti Bošnjaka u državnim institucijama, jer Bošnjaci imaju 783 zaposlenih manje od broja koji im prema zakonu pripada. Srba je na 423 pozicija više, Hrvata također više na 478 pozicija i Ostalih je na 118 pozicija manje.

Zeljo

Da hoce i moj Zeljo u Europu a ne u drugu ligu.

9bbr

***

Ehhh

EU diplomate: "Da smo iskreni rekli bi da BiH nije ispunila kriterijume nego otvaramo pregovore iz nužde." ***

Laxative

***

Tiner

***

Haha

****

ma daaaaj

Mene je stid koliko se ofiraju i koliko su jadni. Ovo mi zvuci kao da sad ja slavim sto imam pravo da stanem na tramvajsku stanicu i gledam kako tramvaji prolaze...i odem u svoje selo i pricam kako sam dio grada, dio porodice, gledo tramvaj, sliko se pored njega.

Xyz

...SIKTER

***

***

Jadnici

Ovo je onaj moment kad zelis da poklonis drzavu i drzavne resurse da bi ti bila cast da sjednes za stol sa licemjerima i hostaplerima iz EU. Nesto slicno kao onaj film Vecera za kretene (Dinner for Schmucks).

posle EU ulazak u Nato

Dodik mora podrzati ulazak u Nato i to sto prije pa da vidite sta ce biti ...nijedan srbin nebi trebao zaustaviti ulazak Bosne u Nato da dobijete to sto ste zeljeli za sva vremena

fuj

Koja cenzura od strane FGR...brisu se komentari koji se ne svidjaju redakciji. Veliki zagovornici demokratije i slobode govora vrse cenzuru haha, koji jad

Titi

***

Kako je da je

***

HUKA

Dezerteru Forto sto nisi ostao u EU. Doduse njima nebi mogao prodavati gluposti i dobru paru mlatiti ali eto u ovoj jadnoj BiH mozes. Ali dok je ovaca bit ce i vune.

Europa je vasa

Ovi se vec ko biva pripremaju za fotelje u evropskom parlamentu a nemaju ni po pedeset glasova u opcini u kojoj zive.

Laxative

***

Komšija

Po komentarima se može zaključiti da Bošnjaci, Srbi i Hrvati ustvari uopšte ne žele u EU, niti žele da ovdje vlada zakon i red.

Asker

>>U 71 državnoj instituciji je ukupno zaposlenih 10.921, a od tog broja Bošnjaka je 4.689, Srba 3.785, Hrvata 2.164 i Ostalih 283. Iz dostavljenih podataka očigledan je značajan debalans po pitanju zastupljenosti Bošnjaka u državnim institucijama, jer Bošnjaci imaju 783 zaposlenih manje od broja koji im prema zakonu pripada. Srba je na 423 pozicija više, Hrvata također više na 478 pozicija i Ostalih je na 118 pozicija manje. ka Lol<<to pitaj svoju dragu sda

***

***

Dule

Po komentarima se može zaključiti da Bošnjaci, Srbi i Hrvati ustvari uopšte ne žele u EU, niti žele da ovdje vlada zakon i red. ka Komšija Po komentarima mogu zakljuciti da svi pobrojani su svjesni da EU ne zeli BiH i da je to smo prodavanje magle "evo samo sto nisu". Vide svi sta se desava malim drzavama u EU i koliko koloniziraju europske elite te drzeve praveci ih ovisnim i crpeci im resurse i odlucujuci im sta mogu a sta ne mogu da rade, namecuci im nemoguce EU standarde po principu stapa i mrkve. EU je zlo, nije to ona EU kao prije 20god.

***

***

Jass

Toliko su providne ove upute sa Poljina: kontra ulaska u EU! Mali zeleni vase je proslo, znamo svi da vi niste niti cete ikad biti. Vi ste samo za dzamahirije! Bravo Nasa Stranka! Stranka svih BIH gradjana, stranka pismenijeg dijela BIH stanovnistva!

Jas23

Bravo! Pravac EU! Nista pakistan, rusija, sjeverna koreja, afganistan, iran... Samo EU! Bravo NS!

Izbriši ga opet ***

Problem u svemu i jeste što je opozicija zlikovcima iz SDA HDZ i SNSD ova skupina ovih degenerika, influensera i genetski i spolno poremećenih retarda kao ove budale s ovih slika i spotova. Elem, ukratko, jadna je nama majka. Najbolje je bilo poginuti u ratu ili zauvijek otici s ovog kontinenta. Fuj.

Delusional Vlahadya

>>amerika nece ni maknuti prstom za vas niti ce biti u Nato Tarifa za NATO BICE POVECANa placajte slobodu i opet te amerika nece braniti ulazak u EU i NATO vas nestanak i tgurski nestanak ka jeste sada ste na vecem krurcu nego prije<< Mi smo oslobodili pola Bosne od Srboslavije, doci ce vakt da oslobodimo i ostalo. To sto slusas na Balkan Info je taman u slaganju sa onim cim vas odgajaju, totalna iluzija.

/ Najnovije