Naša stranka nakon uvreda Kojoviću: Nervozni Dodik je RS odveo u provaliju u koju je i sam skočio

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ja1

Dok je nase stranke ja se ne brinem za drzavu, najbolje sto je nasa drzava iznjedrila je ova pametna stranka a sdfa botovima svaka cast na pljuvanju po svemu, ni dodik im nije ravan

zamisli stranka SNSDAHDZ

Bi to bio dernek al da se ukinu svi ostali. I tri predsjednika unutar stranke a svi ostali da budu neka druga al opozicija.

IVA

***

Ja1

Koliko ti lica imas? Iva, miki itd. Pa jarane zapitas li se jesi li lud. Sad si pozicija sad oppzicija sad si srbin pa bosnjak pa hrvat. Znas li ti uopste ko si i jesil posao ili dosao. Ja kakvog ludog svijeta ovdje ima

mik je bolan paja iz lukavice ovo je neka

Koliko ti lica imas? Iva, miki itd. Pa jarane zapitas li se jesi li lud. Sad si pozicija sad oppzicija sad si srbin pa bosnjak pa hrvat. Znas li ti uopste ko si i jesil posao ili dosao. Ja kakvog ludog svijeta ovdje ima ka Ja1 neka bumbatre uz svo dužno poštovanje dami. Šilj de se javi nema te dugo u kometarima samo mojne o politici de malo sta opuštenije.

Bgd

****

Tatar

Pa i neka je skočio šta fali ionako samo kolateralni štetu od njega imamo a da bi imali bilo kakvu korist najbitnije bi bilo da se on više nikad ne vrati

Sfd

TROJKASI PRODALI BIH

Guest

Neka vam taj Dodik hebe znanje na svakom koraku kad ste čkepi bjelosvjetske majku bi prodali za fotelju a ne državu. Hebo vam Dodik cjelokupnu familiju a posebno onom zvaljavom propalom košarkašu.

Juliano

Vaša stranka je gomila nesposobnih i kukavičjih podanika. Trojanski konjine. ka Gdje ste balegari Ah ja lepo vaspitanog sveta.Ne znam jäste li to sve naucili od prosvetitelja Njegosa?

Juliano

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije