Naša stranka: Mural na Grbavici samo je primjer Tanovićevog poreza na umjetnost

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ko

Da zna seljak šta je umjetnost

Riba

A šta da ti kažem nisu htjeli da dignu frku kao zadnji put za mural na srednjoj školi, kad si isto imao ribu na muralu. Evo ovdje su se ko fol okoristili zakonskim propisima da je maknu!

Otkaz

Treba ga odmah smijeniti! Poslati ga u provinciju odakle je dosao u grad. Grad nikad ne moze zaziviti u tim osobama

alo

Da li su pitali stanare da prave murale???????

Ma niste vi saraylabad, nikako

Ovako ce bosnje ukloniti i onaj mural posvecen davorinu popovicu, pa da nikakav pomen njegovog postojanja ne ostane u sarajevu. Sad preko njega uradite cvijet srebrenice, jer se jedino taj mural u sarajevu ne smije ukloniti.

Zu

Ovako ce bosnje ukloniti i onaj mural posvecen davorinu popovicu, pa da nikakav pomen njegovog postojanja ne ostane u sarajevu. Sad preko njega obavezno uradite grb vase mudzahedinske armije ili cvijet srebrenice, jer se jedino ti murali u sarajevu ne smiju ukloniti.

/ Najnovije