Naša stranka: Izvrtanjem istine SDA vrijeđa inteligenciju bh. građanki i građana

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Trtrtr

Hajde PAPAK jedan briši sa BH političke scene, kao što si sbrisao '92. Samo je veći papak od tebe, onaj ko glasa za tebe.

Bosanac

SDA sve nepismeni bakirovi poltroni lopovi izdajnici BiH

Vicvi

Bosanac i INTELIGENCIJA??????Mujo : Fato ja sam čuo da me ti varaš Fata : Ma sa kim bi te varala Mujo : Pa ja sam čuo da me ti varaš sa cijelim selom Fata : A je ti neko selo samo 32 kuće

Johnny

Jarane da si umjesto VILLAGE PEOPLE rekao REDNECKS, pa onda bi imalo smisla. Posto je nas rjecnik siromasan, onda ovo seljak i seljacina se moraju razlikovati a najlakse je strancu opisati seljacinu sa rijecju REDNECK! I ti si mi se skolovao po americi, jado jadni!

Asd

Forto je u pravu za sve. I građani su mahom i papci i seljaci. Vidiš da te niko ne razumije, Edine.

Ugro

Niko im ne potcjenjuje inteligenciju, oni inteligenciju nemaju.

nasvasta

SDA leglo nepotizma ,imaoca diploma iz štamparija koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake seljakluk primitivizam to nema veze sa čestitim poljoprivrednicima i stanovnicima sela.

Gradjanke

Mi smo za Gradjankinjsku i Gradjansku

@Vicvi

Cuo sam taj isti sa Savom i Savom

Mufa

Nije majka Muju klela sto se kladio,nego sto se vadio. Zato Forto trebas razmisliti prije nego ista kazes,ti si odavno javna licnost/politicar i moras biti oprezan u svom trenutku kada govoris i iznosis misljenja. Stvarno si dosta Sarajlija uvrijedio ovom svojom izjavom o "seljacima"

AB

NS koristi Dodikove metode i iza svojih gluposti i vrijeđanja BiH seljaka od strane Forte, predsjednika NS i predsjednika vlade KS, pokušava da optuži SDA plus guraju ispred sebe građane i grašanke. SDA je među zadnjima zatražila fortinu ostavku, a da Forto nema đon obraz podnio bi ostavku sam, a ne čitava BiH da ga proziva !

/ Najnovije