Naša stranka: Dodikova slutnja je opravdana, referendum bi mu bio posljednji

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam@Robot

Dodik puca Corcima...Znas kako, ako potezes stalno suzavac pistolj na nekog ko ima pravi, mislim da to nije bas najpametnije.!!

naša vaša

Nemojte vi iz vaše stranke ovako rano donositi zaključke, ko zna možda se predomislite dan prije referenduma.

ma smeće samo ukinuti

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

David Dragičević

Laktaški genocidlija je samo novija verzija antisemitskog ekstremiste poput onih beogradskih svetosavskih kadrova koji su istrijebili vojvođanske jevreje nekoliko dana prije dolaska wermachta 1941-e.

papac

Kad bi Kojovic uzeo kalasnjikov i na Banjaluku .. Jaro moj..

BIH

pokazalo se da bih ovakva kakva jeste sada netreba nikom za ovoliko godina nista uradjeno nije samo slusamo gluposti politicara ,srebrenicu genocid ,ko je razorio SFRJ I zasto i od administrativ jedinica napravio drzavice iz koje sam narod bjezi

BIH

u BIH srbi hrvati i muslimani mogli su samo da zive zajedno kad je BIH bila u jugoslaviji, Srbi nisu agresori ni zlocinci to narod slobode mira koji se u svim ratovima borio protiv stranih osvajaca i domacih izdajnika tako istorija kaze ,muslimanima je zivot bio lijep i u prvoj i drugoj jugi bez alije izatbegovica -islamiste

/ Najnovije