Naša stranaka pita DF: Jeste li i ovaj put stali uz SDA i pomogli blokadu dvije milijarde KM?

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MIKI

KOMSICI IZEDBEGOVIC SU NAJVECA ****A U BIH IZEDBEGOVIC I NJEGOVA SDA HOCE UNITARNU BIH A U TOME IM POMAZE KOMSICI NJEGOV DF SAMO NEKA ZNAJU DA NIKAD NECE NAPRAVIT UNITARNUBIH

Bob Rock

Pa, ako hoćete mehanizam koordinacije i da svi budu vidljivi... evo, gledajte ga sada na djelu.

N071

Ako je tacno da se izbacuje Država oživljava etničko glasanje tamo gdje ga nije bilo i još stvari , neka su kantoni odbili. Ovo je očito prevara trojke da se udovolji.

Simptomatično

Prosli clanak sa Fortom od prije pet min je bilo isto ovo samo sa 70 miliona. Naša stranka je najvece zlo koje se pojavilo na političoj sceni. Svi njihovi postupci ( kad se malo dublje izanaliziraju ) idu u korist rasturanja BiH.. Prisjetimo se kadidature Falatara( uzmanje glasova komšiću da prodje čović), izbora u Mostaru, pa do zadnjeg potpisivanja ugovora sa Dodikovom firmom pod sankcijama. Ja bi volio da me neko demantuje, da vidim nešto dobro za državu šta je stiglo od Kojovića, Forte i ekipe ..

Blok

Blokadu ste namjerno napravili vi iz NS i trojke ne uvažavajući i opsruirajući mišljenja Kantona a ujedno i Bošnjaka. Prihvatili ste sve što je došlo iz RS-a i mijenjali u agendi ne obavjestavajući ostale. Najlakše za svoj nerad optužiti nekog drugog. Ovo i jeste bio test ako se prihvati onda se moglo ići još dalje i dublje u mrak. Zato su vam i produžavani rokovi od poznatog,,BIH ljubca,,.

Vvvv

Upravu su, najvise para ide firmama iz rs i kantonima gdje su hrvati vecina, posto ni ti ni niksic niste Bosnjaci to vama ne smeta.

Radnik

Jeli blokada dvije milijarde ili 70 miliona Eura . O čemu ovi pričaju ? I da ste dobili tih 70 miliona vi ne bi znali kako da ih podijelite. Nerko bi to opet sve dao administraciji kao pomoć da prebrode ovu silnu krizu. Uopšte mi nije žao. Za ovih zadnjih 30 godina ništa nisam dobio osim onog što sam sam zaradio. Toliko je tih nekakvih silnih milijardi došlo i i u nepoznato otišlo.

***

***

prevarantska

i izdajnička trojka

***

***

Jaaa iiiiiiii

Bitno je da urednik portala brani politicare kriminalce,vjerovatno ima famelije među politicarima,brisi i dalje komentare

071

Kada ce krivicne prijave protiv lazne doktorice, zbog laznog predstavljanja, ugrozavanja zdravlja pacijenata, smrtnih ishoda zbog nemara u lijecenju, kradje novca preko tendera, protupravno stecene koristi na osnovu laznog predstavljanja?

Iva

Treba sve blokirati dok Trojka koja radi za Covica i Dodika ne ode sa vlasti

***

***

Zadnji ...

... olos, fuj!

/ Najnovije