NES: Visoki predstavnik je suspendovao Ustav Federacije BiH, ne želimo biti dio oktroisane Vlade

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sam

U kojem mu Clanu pise ukidanje diskriminacije prema Ostalim? Jel mozda fali neki Clan, obzirom da je u najavi spominjao ukidanje te diskriminacije.

HDZ..

...je svakako garantirana vlast jer nemaju opoziciju. O cemu ti pricas??

MrziteljPDA

***

a

***

Nemojte ni bit!!!

***

nasvasta

Izdajice podkupljiva ****a jeste li svjesni da ste dobili glasove samo što ste bili protiv nepotistićko uhljebsko kriminalne SDA a vi i još gori zato slijedi gašenje smeće izdajnički.

Hahahaha

Cuj sda skole narod im na prvom mjestu.

bogati

Koji ste vi faktor? Dosli do fotelje trgovinom i sad glumite velicinu... u cosak!

Ublehas

iz krajine

BRKICA

ZEKANE MUCI LAZOVE TI EFENDIC STE OBICNE FUKARE

Da

Haram nam bilo svim Bosnjacima, prvom meni ako svjesno kupujemo hrvatski proizvod pored proizvoda koji je made in BiH!!!

333

Meni je najkomicnije sto se ovi zovu evropska stranka, jos i narodna, za svaki slucaj.

AsAsova

Ti si sa sda i Kljakom sve rekao. Slobodno okaci politicku karijeru o klin.

Brkica

ORESKOVICU TI MOZES SAMO BIT LOKALNI SERIF U KRAJINI

/ Najnovije