Narod i pravda: Ugrožavaju živote građana jer pojedini ne vide 'dalje od svog nosa'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fasisti iz SDA pale i zare

Nemaju vise sta da pokradu

Građanin

Poslije situacije sa raspiratorima, katastrofalno spore nabavke vakcina i opšte neorganizacije zdravstva u pandemiji na čijem su čelu bili sin i snaha sa saradnicima bivšeg predsjednika, počeo sam žestoko da sumnjam u sposobnosti i sve političke odluke porodice Izetbegović odnosno svih njenih članova od 1990. godine do danas. Sumnjam da smo kao narod žestoko nasamareni lošim vodstvom i organizacijom posljednih 31 godinu! I mislim da reviziju ne treba raditi od godine kako je Konaković ili bilo ko drugi izašao iz stranke nego od 1991. godine počevši od starog....pa ćemo onda da vidimo da'l treba ili ne treba davati imena ulica po njemu ili članovima porodice.

Jes

Još jednom se pokazalo da je federacija trula , i da tu ništa ne funkcioniše!

Koel

E pa vidite problem je bio sto se za te novce mogu kupiti tri helikoptera a ste mislili jedan osatalu lovu klapiti u tome kw bio problem bando gori ste od ovih na vlasti

/ Najnovije