Narod i Pravda teško optužuju SDA: "Sada je jasno da je za njih strateški partner - Putinova Rusija"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dr Strunjacha

I ja ovo ozbiljno mislim! Tako mi moje dvadesetogodinje karijere u ezdea. Ima nas još ovdje... Kad se sve sabere, ima brat bratu ovdje i 300-400 godina ezdea staža. Pa ako mi ne znamo... ko zna... Jes of kors!

Haha

Ko mi kaze,ko mi kaze,

Ne postoji...

...vece zlo od SDA!!! Oni moraju odgovarati za svoja nedjela!!! To vec i djeca znaju.

Bosna Bosancima i Bošnjacima

Nije vakat za međsobno trvenje !!!! Pusti šta ko reko!

Dvd

Ovaj Zaha cakijas i jeste za Sibira.Vuku gorstaka geni

Cane

...vece zlo od SDA!!! Oni moraju odgovarati za svoja nedjela!!! To vec i djeca znaju. ka Ne postoji... Računaju li se tu miševi koji su prvi napustili brod?

Doctor Ksarabas

Računaju li se tu miševi koji su prvi napustili brod? ka Cane On ce se licno zauzet za bolje odnose sa Kinom i Rusijom? A Boga ti ko je pa on da to moze? A ja licno nemam ništa protiv te ideje

Jadni smo mi

Kad je pohlepni lazov demagog konakovic neki faktor u Bih,on jedino sto zna je unistiti sve sto mu dode na upravljanje...fuj dinokio

Pilikita

Kakvi bolan mladi pa nisu Titovi omladinci. Ove stranke kad god ne smiju nešto same napisati i kritikovati onda isturaju tzv.mlade.

222

****LI TE RUSI, AGRESORI

Plivanje

Pliva patka, pliva guska, ova zemlja bit ce Turska.

Jole

Kad je pohlepni lazov demagog konakovic neki faktor u Bih,on jedino sto zna je unistiti sve sto mu dode na upravljanje...fuj dinokio ka Jadni smo mi e ako iko zna unistiti sto dotakne to je onda stranka sda!!!pa pogledaj samo koliko su fabrika i firmi unistili radi licne koristi sda tajkuna!!!

Nebi bilo lose...

Računaju li se tu miševi koji su prvi napustili brod? ka Cane ....shatro Cane.

/ Najnovije