Narod i Pravda: SDA odbija shvatiti da pravi problem nije Kenela Zuko već aplauz koji je uslijedio

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Ona govori ono što na minderaškom sijelu na poljima pričaju crnogorska je zlo za čestite Bošnjake.

ja1

Ma lazes Dino, evo ja cu dokazati da sda botovi nisu takvi. Da se kladimo da oni ovdje ispod tvog teksta nece napisati ni jednu ruznu rijec?

Bosanac

Ne znam čemu srdžba SDA će pobijedti. To je očito. I ne znam čemu čuđenje. U silnim desetljećima vladavine SDA je valjda nešto i uradila. Pa zar i Dino nije vladao s SDA?! Kakve su to metamorfoze ličnosti. Treba biti realan, a naravno da će u predizborno vrijeme pojačati metafora. Pa ne može izići pred govornicu i šaputati ili recitirati. Moraš malo zapapriti.

Bebara

Rodila te SDA 😄

Sikter izdajniče,

Kome ti, pokvarenjace, mozes drzati lekcije iz morala, kad ti toga nemas ni u peti. Sikter, bijedniče.

Koel

Zena rekla istinu sve su dobili stanove radna mjesta tamo u nekim zabacenim selima napravile im se kuce koje im sluze kao vikendice zive vecina odlicno bolje nego sarajelije istinu zena rekla odmah smeta istina

Burleska

Šta mislite, kao da oni slušaju bilo čije javno obraćanje na predizbornim skupovima? Oni su tu da pripreme ruke,da ih dižu (kao na bilo kojim sjednicama,skupštinama …) da aplaudiraju i slave “pobjede s političkih ratišta “! Nemaju nikakve ozbiljne programe, o istima pričaju godinama,a publika aplaudira! Predstava za javnost! Samo nedostaju trubači da dopune rustikalni dekor,a aplauz je davno navježban!

Joj eto

I vi i oni ste vnago

Hajmo

Donji rakurs, pogled u nebesa.... Akcija! Sve lopovi i glumci ego manijaci a ljudi zive u neimaštini, drzave nema, pogan i haos... Al takav je mescini vas svijet sto bi kod nas bilo bolje ha ja. Bosanac se mora iz temelja mijenjat ako misli drzavu zasluzit

Semran

Pasa moj moj drogenboss tvoja stranka zavrsava Amin kao i SBB kao i BPS

Ja mislim

Ja mislim da je pljesak zbog toga što je zavrsila sa govorom

BHG

Za sta se fataju ovi trojkasi koji su ocito dobro platili ovom portalu da za njih radi predizbornu kampanju. Gadi mi se novinarski poziv jer je odavno postao placenicki. Bosnjaci definitivno nemaju stranku koja se bori za državu i narod. Sve su ovo postali da ne kažem mafijaski klanovi kojima je sitni interes ispred svega drugog. Zato djeco pamet u glavu. Iskoristite svaku priliku ako mozete otici vani.

Ja1

Za sta se fataju ovi trojkasi koji su ocito dobro platili ovom portalu da za njih radi predizbornu kampanju. Gadi mi se novinarski poziv jer je odavno postao placenicki. Bosnjaci definitivno nemaju stranku koja se bori za državu i narod. Sve su ovo postali da ne kažem mafijaski klanovi kojima je sitni interes ispred svega drugog. Zato djeco pamet u glavu. Iskoristite svaku priliku ako mozete otici vani. ka BHG a drago ti je kad svaki dan objavljuju protiv trojke, nisu ovi ni pola objavili sta sda radi

Ružno i tužno i odvratno

Srami se Hote i Rame, jednako nas sramote kao i Kenele. Srebreničani su iskorišteni samo tako, trči se slikati u Centru svake godine. Udruženja žrtava ugošćuju stranačke lidere koji od njih prave budale. Sve mi to gledamo preko dva desetljeća i mučno je. Mnogi su profitirali na ratnoj tragediji istočne Bosne ali narod im je to omogućio. Ne znam da se iko bunio.

ja1

Pa Beriz Belkic je iz stranke za BiH, godinama placao iskop mezara u srebrenici i to bagerom 500KM po jednom grobu e sad vi skontajte kolko je love tu pokradeno samo na kopanju i svi sutili i jos govorili fin Beriz a on teska hinja godinama na funkcijama bio ko i Genjac a nikad niko ne zna sta je to on uradio.

Ljiljan

*********

/ Najnovije