Narod i Pravda: Jasno je ko je odgovoran za huliganstvo u Mostaru

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eu

Zna se fašistička HDZ.

Ocito Konakovicu je rkiva SDA i za ovo

>>Zna se fašistička HDZ. ka Eu<< SVI znaju ali ocito TROJKA ne zna...KONJakovicu,Kojovicu i Niksicu-trojici DZELATA BOSNJAKA krivb je i z aovo "Bakir i SDA" ...oni nece biti zivi ako ne pomenu SDA i Bakira....Ali nije narod vise lud..TEK sada vidimo KO JE KO u Bosnjaka!

Koel

Bajde ne seri konakovicu opet ti sda kriva pitaj svog vojvodu koju jel kriva baralija sto je dala hdz gradonacelnika sta mislis stoko jedna samo ti bosnjaci smetaju prodana duso

Naranđa

Evo još jedan Dino. Čuvaj se A. Prkačina. Pritrz'o čovjek.

NiP

Ko odgovara za divljanje u Sarajevu,tuce,ubistva i sl. Sigurno sda jer je nekad imala vlast u Sarajevu. Sda je imala jedinu gresku sto je ljude poput konakovica,campare i slicnih imala u clanstvu i sto im je davala pozicije koje nikad nisu znali obnasat.

@ALLAH TE PROKLEO, IMAS LI PRAVA DA SE JAVIS KADA SI PRODAO MOSTAR ?!

Ako izigravaš nekog vjernika onda bi trebao znati da su kletve strogo zabranjene i to još za Ramazan.

Slava Storonci

O kakvoj se to prodaji Mostara priča? Ko kome? Zar nisu bili izbori, šta sad opet nije u redu? Držite se već jednom Ustava, zakona i pravila, jer je to jedini način kako državu sačuvat. Krađom, prevarama i lažima se država ne brani, ona se na taj način najbolje rastura. I to lajanje na komšije...da vam Bog bude na pomoći.

/ Najnovije