Napukao most Počitelj: Da li je ugrožen jedan od najkompleksnijih objekata na Koridoru Vc?

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

rainytrain

Eto vama kineza i ostalih vrlih neimara. Rodjenu ***** bi prodali za najjeftiniju ponudu!!!!

Ujko

Popravi ce to direktor osobnim parama ,iz malog dzepa !

TNT

De ba bio beton malo postan, nista strasno !!

Vjetrić

Slika napuknuća ne govori da je sigurna sanacija za bezbjedno odvijanje saobraćaja i vibracije koje će tek da nastupe. Mali potres bio i most već u autu. Ovdje treba tri osobe na sud izvesti: glavnog ispred projektanta, glavnog ispred izvođača radova i posebno glavnog ispred nadzornog organa (zažmirio, ne na jedno oko već naoba). Sultan Sulejman bi svu troicu odmah na mostu *******, kao upozorenje za naredne eventualne promašaje. Ovakvo nešto imamo na izlazu iz Sarajeva prema Palama (desilo se 1980 u proljeće, puhno vjetrić).

Svasta

Sta ce biti kada sleperi budu prelazili preko njega teski po nekoliko desetina tona??? Sreca nije puno visok, samo sto metara...bravo kinezi svaka cast!

Tuner

Pogledajte stari most sa desne obale. Donju stranu. Napukao kamenje se razmaklo i curi voda tuda.

Majstori pod mikroskopom

Nije most ugrozen, ugrozeni su izvsioci tih radova .

Komentator

E dugo je i trajao.

Alo

Tako će napuknuti i Pelješki most Od kada su Kinezi i Azaberdjanci poznati graditelji. 😂

Tatar

***

Hahaga

Most nisu radili Kinezi već domaća HDZ firma.

Gh

Nisu krivi kinezi vec bosnje koje nista ne znaju uraditi kako treba. Sto nije napukao peljeski most koji su takodjer kinezi gradili? Zato sto se tamo nisu pitale bosnje. Pa sta je sa tunelom za gorazde cija je gradnja takodjer obustavljena nakon potrosenih 8,5 miliona km. Jedina ex-yu zemlja koja nema autoput, ali krivi su kinezi, ma nemoj. Bosnje lopovi otkidaju od usta vlastitom gladnom narodu, to je jedina istina.

Ne morate mi vjerovati

Stručnjak sam s dugogodišnjim iskustvom za ovo područje . Neki mi vole reći da sam "najveći živući", a ja ne mislim baš tako. Ima i boljih od mene. Kad sam sve malo bolje pogledao- fografije i statički sistem, kao i način izvođenja....smrznio sam. Ne vidim kako izgledaju pukotine (uzdužne? poprečne?) pa se ne usuđujem ništa reći. Nema tog novca koji bi me mogao platiti za angažiranje u ekspertizi ovog slučaja. Mogu samo reći da nikad ne bih pristao ....bolje ništa ne reći. Ne bih bio u koži statičara. Želim mu sve najbolje.

Kinezi

natenderali firmu iz S Brijega.

666

Rimljani naprave most, i koristi se vise od 2000g, glupi debili iz bosne naprave most koji puca sam od sebe, havavmu teska, ja drzave i *****e u tri pm

Adi

natenderali firmu iz S Brijega. ka Kinezi Pa firma iz sarajeva napravila most u halilovicima, i prva kisa odnijela ga voda, eto strucnjjaka ******enih, znaju samo krasti, i olajavati crkve

Koliko ...

...zrtava ste planirali? Ovdje ce neko poginuti, to je sigurno.

/ Najnovije