Nana Fata: Tukli je, sudili, čekali da umre, govorila da s njom neće lahko završiti

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Pravda je spora, ponekad nam se čini da i ne postoji, ali kao što vidimo i na ovom primjeru Tu je treba je samo dočekati. I ako igdje postoji neka Džamija na nečijem privatnom imanju nezakonito izgrađena treba i nju srušiti, jer Bog ne voli silu a ni nepravdu.

senad

Nana Fata dozivjela pravdu Allah nek joj podari dug zivot...

BiH

Najveca bosnjacka heroina svih vremena. Ima vise hrabrosti nego svi bosnjacki "lideri". Tesku je muku predeverala.

Damianusdarcus

Ovoj ženi treba spomenik podići, a ne onome "golam-dolam" što rođeno dijete zove četnicima na klanje!

Sasa

Nemam ja više šta tražiti od vlasti i policije RS. Pa, oni mi ovo sve i rade. Kakvu zaštitu mogu tražiti od nadležnih, kada mi jedan od njih kaže da će me ubiti?! Meni je krivo što me predstavnici vlasti koje smatram svojim nisu zaštitili u ovih 11 godina. Služim im samo za ubiranje političkih poena, dok se oni zajedno s onima koji me maltretiraju, grle i ljube po kafanama", govorila je Orlović

gdje je miki!

Na kraju pobjedjuje pravda. Ovo je metafora poraza srpskog zuluma nad Bosnom i Bosnjacima. Najava.

Boom

A i dnevna doza za naše patriote

/ Najnovije