Nana Fata o nepoštivanju odluke Evropskog suda: Kako ih nije sramota?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Sta si kidisala porusiti crkvu. Neka te isplate i zbogom.

Šuti glupane

Sta si kidisala porusiti crkvu. Neka te isplate i zbogom. ka Mostar TVOJI KOMENTARI SU STANDARDNO GLUPI, GLUP SI!

N.G

Normalno da je glupost ako se to uradi mogu te kaznuti jer si uradio bez dopuštenja suda iako si to dobio presudu

@moj stav

Javi im se pa je nosi u svoju avliju i eto ti zarade. Gdje je problem?

Nisam@Robot

Nana Fata o nepoštivanju odluke Evropskog suda: Kako ih nije sramota? SRAMOTA sta je to Sramota...to ti je Nano strana rijec u BiH. Ta rijec vec odavno ne stanuje kod nas.

Moke

Sta si kidisala porusiti crkvu. Neka te isplate i zbogom. ka Mostar pravo je pitanje zašto je neko kidisao na napravi objekat u tudjoj avliji. Nanina parcela nema cijenu. Tu su živjeli njeni pobijeni, to je nani neprocjenjivo. A ti javi adresu, neka firma koju ćemo iz FBIH naći da crkvu ukloni iz naninog dvorišta, može odmah dijelove tebi ispred kuće iskipati. Račun ćemo ispostaviti RS, njihova je svakako obaveza bile da je izmjeste, ali su se oglušili na sud i pravo.

/ Najnovije