Nakon vakcinisanja u Sarajevu: Doktori se zahvalili Vučiću, upućen apel građanima

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katy

Sto su zgodni ovi doktori.

NK Zenica

Gospodžu Sabiju je terbalo prvo vaksinisati, naravno i njenog Muža ako on to želi. Dok razuman Sarajlija bi radže ponosno umro a nebo ovu vakcinu primio, samo zbog smutnje koju sprovodi licemjerni zlikovac Vučić.

Damianusdarcus

Gospodžu Sabiju je terbalo prvo vaksinisati, naravno i njenog Muža ako on to želi. Dok razuman Sarajlija bi radže ponosno umro a nebo ovu vakcinu primio, samo zbog smutnje koju sprovodi licemjerni zlikovac Vučić. ka NK Zenica Boli kolimo si nepismen. Samo da prevedem za ovaj manjinski pismeni puk, znači dotični je htio reći: "Gospodju Sebiju je trebalo prvo vakcinisati, naravno i njenog muža, ako on to želi. Dok razuman Sarajlija bi radije ponosno umro a ne bi ovu vakcinu primio, samo zbog sumnje koju sprovodi licemjerni zlikovac Vučić" Uh... jedva!

Da

@nk zenica, Znači, po tebi nepismenoj osobi, ovi doktori su glupi, a ti si pametna osoba!? Dok je takvih nepismenjaka glupih biće i SDA glasača!

Xy

Hoće li se debela "gospodža", Bisera Turković, izviniti Srbiji i Vučiću za svoje bezobrazne i nevaspitane izjave u vezi dobijenih vakcina! Ako to ne uradi, trebalo bi tražiti njenu ostavku! Jer, to nije jedini njen "gaf", i sramota koju je priredila ovoj zemlji i narodu!

Nula

Na steroidima ovaj prvi

Miki

Ja da se pitam ja to ne bih probao!!??Turkoviceva je rekla da je to samo za siromasne!!!

Baš

Ja da se pitam ja to ne bih probao!!??Turkoviceva je rekla da je to samo za siromasne!!! ka Miki Hahaha, takve retardirane izjave bošnjačkih visokih zvaničnika mogu proći bez ikakvih posljedica, samo kod glupe bošnjačke raje koja bez imalo mozga bira svoje političare!

/ Najnovije