Nakon što mu je određen pritvor: Batku pozlilo, prebačen u Opću bolnicu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Nek su Novalić i Solak i Fikro odmah pušteni a ukrali milione ... Sve su to nacionalistička posla riđobradog smrada. ko god pomaže ne muslimanima i ne prati njegovu stranku, treba ga u zatvor. Jad i bijeda ...

Obolio

Otvorite humanitarni broj za pomoc Batku!

utemeljeni ......

veliki lopovi povalili malog lopova ...ok ..... a Fadil, Fikret, Sebija i ostali? oprani??? ... ma jah...naravno ....

Vazelin

Sad će mu biti najpotrebniji Vazelin !

Gh

Nisu spominjali one silne kockarske dugove koje ima prema kamatarima? Pa morate ga pustiti na slobodu, jer kako ce ih inace vratiti otkidajuci drugima od usta? Bas ste neuvidjavni sutkinjo.

Cmizdrio

hahahahaha mogu zamisliti kako je ogavno kad tovar govana cmizdri pred sudijom!

KP Zenica

Komunističkog komesara Batka, koji medžu prvima viče "držite lopova", i to troduplo od jugoslovenskih nostalgičara, naroda i medžunarodne zajednice naplati, može jedino leukemija ili ilovača od robije spasiti. Šta drugo očekivati od „gnjece“ koji od para smrtno bolesne djece način svog pasjeg životo finansira. Batko bi trebao znati, da bi jedino priznanje greške i izvinjenje svima onima čije je pare prokockao, doprinjelo da mu se Svevišnji smiluje pa da ne crkaje nego da u kaznioni „umre muški“!

GAJ??

...a njegov guzni hever Gaj svake godine iz temelja renovira kafanu, a nikad unutra vise od tri gosta. Odakle?? Izbacio bastu i zauzeo travnjak do semafora, uzurpirao prolaz stanarima zgrade. To treba osuditi po vise osnova!

@KP Zenica

A ako se uclani u SDA i krene u dzamiju, hoce li biti manje kriv? Usput, ne pise se medzu.....

/ Najnovije