Nakon saopćenja iz PIC-a: Oglasila se i Ambasada Rusije u BiH

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Ma Ruse treba istjerati iz BiH. Neka idu u p.m. Isti su kao genocidasi u Bih. Jednostavno smrdliva hrpa govana.

Guest

Ma Ruse treba istjerati iz BiH. Neka idu u p.m. Isti su kao genocidasi u Bih. Jednostavno smrdliva hrpa govana.

Neko

7. Mrš

Koel

Ovo im milorad pisao saopstenje treba im otkazati gostoprimstvo u satajevu neka se vuku u bluku ovdje nisu dobrodosli

Latko zBrode

Ovu bagru protjerat pod hitno.

Sarajevo BiH

Ma ovog ambasadora treba proglasiti personom non grata jer svjesno "podgrijava" politicku destabilizaciju u BiH i otjerati iz BiH, a ukoliko Rusija ne zeli konstruktivno ràditi za sve bh gradjane raditi na tome da se i ambasada zatvori! Dokle ce bh gradjani biti izlozeni stalnim, sada u miru, terorima, izivljavanju, bezobrazluku i raznim igrama. Ode nam svima vec preko 25 godina zivota sa kretenima i njihovim kretenskim igrama. Ima li u BiH iko da ovome stane u kraj! Bezobrazluk i drskost na kvadrat!!!

Habuhabuhabu

Rusima je normalno da se slave ratni zločinci i da im se daju ordenja. Eto sada znamo da ni oni nisu spontano dolazili da ubijaju po Bosni. Gade mi se.

Guest

Guest Ko se mijesa iz BiH u vasu drzavu? Sklonite ruke i savjete od BiH. Imate i previse svojih problema njih rijesavajte.

222

RUSI SU BILI I OSTALI DESTABILIZATORI MIRA U EVROPI. U BIH IM TO N E C E POCI ZA RUKOM. MI VOLIMO BIH, A RUSI KUCI IDITE.

222

MI SMO NATO-vi I EUFOR-ovi, N A T O I E U F O R SU NASI . MOLIMO VAS BRANITE NAS OD RUSA. MOLIMO AMERIKU I NJEMACKU DA NAS ZASTITE.

Tarhana

Treba Ruse otvoreno pitati koji im je cilj u BIH i kako to zamišljaju dogovor sa političarima koji se ponašaju secesionistički i koji slave ratne zločine i zločince. Zašto se neprijateljski ponašaju prema državi Bosni i Hercegovini još od početka ratnih zbivanja. Zašto su ruski dobrovoljci dolazili u BIH? Da li su u pitanju vjerski razlozi ?

Sramota!

Mi muslimani želimo da za nas radi i dalje visoki predstavnik! Što se vi Rusi tu miješajte, kad nas, islamske fundamentaliste štiti Amerika, i visoki predstavnik!

Dudek Krivousti Njofra

Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta ili jula 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Lijepo

Sve argumentovano rečeno!

Tonko

Al ovi Rusi seru, gdje god da dođu silu neku nameču, glume neku veličinu a u svojoj zemlji ne daju opoziciji nikakva prava, vlast provodi teror, ukidaju civilizaciju, a kod nas bi sa budu gazde, ma malo sutra.

Tonko

Al ovi Rusi seru, gdje god da dođu silu neku nameču, glume neku veličinu a u svojoj zemlji ne daju opoziciji nikakva prava, vlast provodi teror, ukidaju civilizaciju, a kod nas bi sa budu gazde, ma malo sutra.

Martić

Meni se čini da vi nemate pojma tko su Rusi dok bi protjerivali njihove ljude. S njima i Amerikanci teško izlaze na kraj.

/ Najnovije