Nakon sinoćnje pucnjave u Sarajevu, "Djed Mraz" poslao poruku

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Azazel

Bio sumnjiv jbg, Bili Bob srecom nije teze povrijedjen lulz, iz prve sam mislio da su mu htjeli vrecu otet.....sa paketicima HAHAHA

Koel

Kome sad vjerovati dok mup ne izadje sa objavom nista

Welkam buraz

Welkam tu Baznia

hahu

i onda kaze novinari sedma sila, cast izuzecima, ali stoka a ne sila, sve u cilju borbe za klik i citanost. FUJ!

Selam iz Zenice

Mirza, da ti nije Kusto rodžak. Znaš na koga mislim, na Emira. I on je poznati glumac koji igra van BiH. Dobar čovjek ali nema poštovanja prema kulturi i osječajima muslimana. Za rad modernih brendova sa zapada, Emir bez razmišljanja zapiša dedinu staru postekiju na kojoj dedo klanja. Ne znam što nam to radite!

Mirso

Sta cvilis u nogu si gruze dobio

ja

Mirza, da ti nije Kusto rodžak. Znaš na koga mislim, na Emira. I on je poznati glumac koji igra van BiH. Dobar čovjek ali nema poštovanja prema kulturi i osječajima muslimana. Za rad modernih brendova sa zapada, Emir bez razmišljanja zapiša dedinu staru postekiju na kojoj dedo klanja. Ne znam što nam to radite! ka Selam iz Zenice Papak, šta ima uzenici?

654

To je taj "moderni" Sarajlabad, koji je napravljen i islamiziran u Evropi, da bude vječni izvor nestabilnosti u Evropi. Traba bježati iz tog brloga zla!

/ Najnovije