Nakon Sarajeva, trupe EUFOR-a se pojavile i na ulicama Banja Luke

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Entitet Republike Srpske

Lijepe riječi su ukras

Genocidasi

Pa šta i to je naša Bosna i Hercegovina oni imaju pravo po cijeloj Bosni da se kreću i kontroliše a kerovima POGANIM vlaškim ORTODOSIMA ako ne odgovara neka se sele odakle su došli

Za bradatog *

*

Lijepe riječi su ukras

SUVERENA REPUBLIKA SRPSKA _ no džamijas here!

beskorisni džabalebaroši i besmisleni manekeni

se dosađuju glumeći ko njakvu evropsku "silu" LOL! - - - - halo papci, MRŠ KUĆI STOKO BEZOBRAZNA, nismo vam mi afrikanci, mrš!

Beograd

@lepereci - je li to sto nema dzamija bogatstvo? Ugusices se u svom fasizmu, a nama u Beogradu takvi nikad nece trebati.

Beograd 15. 03. 2022. u 16:50:27

đez ba halide! njuškaš li tuđe pakaše u džamiji?

Silver

Bagro Mars iz Republike Srpske sve radite smišljeno.Putin vas sravnio sve

Realno

Lud čovjek samo u ovoj zemlji može pomišljati na rat. Točno ko da se sva raja ne bori nego svi trljamo guzice od uredske stolice. Bilo ne ponovilo se, griješile sve strane, ali ako smo u stanju istu grešku dva puta ponoviti onda za bolje i nismo. Tri namjernice poskupile već se djeci teže odvaja džeparac za sendvic i sok, velika rata, visoka kamata i poljuljano radno mjesto sa nedovoljnim primanjima. Dovoljno je što smo na frontu svi svakodnevno, mi svoje bitke odavno vodimo pa nam i ne treba da i jedni sa drugima se svađamo

/ Najnovije