Nakon poskupljenja ulja u Kantonu Sarajevo - upućene inspekcije u trgovine

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

GORNJI VAKUF

Sarajevo? Zasto inspekcije nerade svoj posao u msnjim gradovima,kod nas ulje poskupili prije 2 sedmice na 3km pa i 3,20 zavisi od artikla. I ne samo ulje sve komplet su trgovci digli za 30 do 50%,zadnja 2 mjeseca.ovo je i bezobrazluk i lopovluk.u evropskoj uniji nisu ovolike cijene,a pogledajte primanja radnika,prosjek 450 km.ova vlast pravi genocid nad narodom.

Hugo

>>Sarajevo? Zasto inspekcije nerade svoj posao u msnjim gradovima,kod nas ulje poskupili prije 2 sedmice na 3km pa i 3,20 zavisi od artikla. I ne samo ulje sve komplet su trgovci digli za 30 do 50%,zadnja 2 mjeseca.ovo je i bezobrazluk i lopovluk.u evropskoj uniji nisu ovolike cijene,a pogledajte primanja radnika,prosjek 450 km.ova vlast pravi genocid nad narodom. ka GORNJI VAKUF<< u pravu si prijatelju. Nista ovi nisu bolji od ljudi u Vakufu, Zivinicama Travniku itd. Mi smo krivi sto nas u zdrav mozak kako ko hoce. Bagra lopovska zakone prema sebi prave.

Inspekcijooooo

Inspekcijo, hitno zaustavite ovo divljanje na trzistu. Bolje da to vi uradite, nego narod. Jer, ako narod krene, bice belaja, mrak padne na oci. A za vlast bi bilo bolje da se malo pocne brinuti za narod. Fadil se jos hvali sto se penzije isplacuju redovno. O Gospode, zar taj covjek nije musliman? Pa zar nije obavezan da penzije povecava za 2,5% svake godine. A moralo bi i vise. Gladni smo, Fadile!

Kraj SDA je na vidiku!

DA!

Guest

Ulje je poskupilo i u Merkatoru i Konzumu,. Nemojte kažnjavati samo male granape.

/ Najnovije