Nakon najave Milorada Dodika za nezavisnost RS, odmah se oglasili iz Brisela: 'EU, još spavaš?'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ludi

***

BAD

***

Role

"Put kojim ide RS je ista ona austostrada stradanja i krvi koja je obilježila devedesete godine prošlog vijeka. Nemojte misliti da neće odvesti srpski narod u stradanje a možda i u nestanak." Parafraziram "heroja" Karadžića.

Ljiljan:***

DAJ BOŽE DA ***

BRKICA

***

Cristian

Visoki predstavnik zapravo spava,a murphy iz ambasade SAD je jako "zabrinut".

EU Offical

Dajgle podanika sto su se usplahirili sa koemnatrima. Kako vam nije jasno da niko nece da zivi sa vama! Polako ali sigurno razgradjujete BiH ali nemate taj moralni kapacitet da to priznate. Uvijek su vam drugi krivi za sve, vi nikada. Imate zajednicu kantona i budite sretni.

Nako ja

Milorade. Zasto, pobogu, ne ostade na pravom putu? Covjek tvog kapaciteta je za ovih 20 godina vec mogao postati jedan predsjednik drzave a ne nekakvog predsjednistva. Zasto nisi ostao Bosanac?

333

@EU Official aka Adi aka mali od Kecmanovica - bla bla bla, zajednica kantona, bla bla bla, mi, vi, oni, bla bla bla, Alija bla bla bla (samo jos tebi bitan i stvaran). De nadji neku raju, trebu, prestani da pjenis. Da sad zanemarimo to sto si umislio da govoris u ime vascijelog svijeta i to sto se obracas nekoj imaginarnoj gomili (sto je sve zajedno malcice i dijagnoza), evo ja, iskljucivo u moje ime, ti mogu reci da ne bi mogao sa tobom ni pet minuta. Dosadan si kao proljev i beskrajno nezanimljiv.

BiH

Ako eu bude sutila imace drugo kosovo

/ Najnovije