Nakon morbidne poruke u Prijedoru: Oglasila se Nura Bazdulj Hubijar

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

xy

To su napisali prijatelji tvoga sina .

Istina

Reci ti to,Nuro,onom svom sinu Muharemu,nama ne trebas.Reci mu da je smece koje se klanja četnicima,Handkeu i Vučiću.Reci mu da ti se grlo stišće od onog sto prica u Srbiji i vlastite se zemlje odrice,pa i Prijedora.Do tada nas ne zanima sta ti imas reci,jer ti si ga odgojila.

@Istina i xy

Bravo. To je sve što se treba reći. Čuj ona nama priča dok joj sin četnikuje.

N

Nema se sta kreveljiti i plakati svakome ko napadne bosnju. Nego vratiti desetorostruko, nogenpolomoti, eliminisati ratne zlocince, ne cekati sud da radi to, korumpirani sud

gost

"Napomenimo i da je policija kasnije uklonila ovaj grafit." Nije posao policije da uklanja grafite, nego da pronalazi one koje su iste napisali i da ih propisno kazni. Npr. da sami uklone grafit i jos plate odgovarajucu novcanu kaznu, recimo 5000 KM. Pa da vidimo hoce li ikad vise tako nesto napisati.

Knez

Pisac gnusne poruke Mora biti pronadjen I sanjcionisan.

Agonija

Ne konopče draga Nuro, sve će to Muharem pozlatiti

srbin

Njen sin je intelektualac i covek širokih shvatanja i zao mi je sto takvih nema vise... bolje bi se razumeli... bolje bi se zivelo... a ovaj mali kreten koji je napisao ovakav, ne znam kako da ga nazovem... nije srbin niti je srpskog roda... on je debil, I roditelji su mu debili... takav covek nema naciju ni pripadnost... i treb ga navesti imenom i prezimenom da svi znamo cija je bruka

Crvena Sonja

Potpisujem sve sto je Gospodja napisala. Nazalost, takvih je tamo previse. A vi koji pisete gnusobe ovoj Gospodji niste daleko od ovih koji pisu. Nije ona sina ucila da se ponasa onako kako vama odgovara. Ucila ga je mnogim lijepim stvarima. A sto se on ovako opredijelio to je iskljucivo do njega.

/ Najnovije